Gå til sidens hovedinnhold

KrF snur på onsdag

Det blir ingen Clear Channel avtale. I hvert fall ikke hvis vi skal tolke varaordfører Kristian Hellands plutselige sterke reservasjoner.

- Jeg vil ikke ta noe på forskudd, men det må ikke overraske noen at vi har tvilt sterkt i denne saken, sier varaordfører Kristian Helland om at KrF nå ser ut til å følge Arbeiderpartiet og snu i Clear Channel saken.

- Vi hadde en telefonkonferanse i hovedstyret i helgen og vi har bestem å ta saken opp igjen på bakgrunn av det som kom fra vår egen organisasjon, men også på bakgrunn av det som kom fram under høringen.

- At domproset var så sterkt i mot, hva betyr det for dere?

- Det er klart det betyr en god del, han fungerer tidvis som biskop. Den endelige avgjørelsen i denne saken vil skje på onsdag i vårt møte med de andre partiene. Men det må ikke komme som noen overraskelse for noen at vi har sterk tvil i denne saken.

Det er det nærmest Helland vil gå i bekrefte at KrF har snudd i Clear Channel saken. Men med et hovedstyre som er sterkt imot, er det vanskelig for representantene å gjøre noe annet i en så betent sak.

Med KrF og Arbeiderpartiet på nei-siden, vil avtalen falle. Noe som helt sikkert vil få folk i Venstre til å pust lettere, mens Høyres gruppe fortviler.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken