Det er en smått utrolig historie som nå sprer seg over grensa fra Sverige. Det var NSD som først fortalte historien om sjalusidramaet som utspant seg på Quality Hotel Lapland i Gällivare på nyttårsaften.

Det var ansatte i et utenlandsk flyselskap som var leid inn for å gjøre oppdrag for svenske Nextjet som hadde fest. Den ene piloten ble mistenksom da hans ekskjæreste, som også er flyvertinne, ble borte. Det samme ble også en av mekanikerne som var på festen.

Turtelduene forsvant på et hotellrom og lå naken i senga da det plutselig banket på døra. De åpnet ikke, men piloten fikk tak i et nøkkelkort i resepsjonen, og kom seg inn på hotellrommet. Der gikk han til angrep på mekanikeren, som dermed måtte forsvare seg mot flere knyttneveslag i naken tilstand.

Flyvertinna skal også ha blitt skadet i tumultene da hun forsøkte å stoppe angrepet. Piloten var påvirket av det flere narkotiske stoffer. Blant annet MDMA. Dette var bare timer før han skulle ut og fly på oppdrag for Nextjet.

Han har erkjent å ha mishandlet mekanikeren, men påtalemyndigheten har ikke klart å bevise at han mishandlet flyvertinnen med overlegg.

Mannen er nå under tiltale i Gällivare tingrett, ifølge NSD.