Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk Kristens forvandling!

«Twilight»-skuespilleren forkaster vampyrlooken.

(SIDE2): Det er ikke mye igjen av den vampyraktige looken til Kristen Stewart. Den populære skuespilleren har nemlig byttet ut sin mørke stil, med en langt mer lysere fremtoning.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Overraskende
Superstjernen er kjent for sin mørke manke, og litt dystre look. Det var derfor overraskende at den vakre skuespillerinnen dukket opp i ny, og lysere utgave da hun skulle gjeste «Late Show With David Letterman» i New York tidligere denne uken.

DEL DENNE ARTIKKELEN:

Frisk og sofistikert
Det rødbrune håret kler Stewart meget godt, og gir henne både et lettere og friskere uttrykk. Hun ser også noe mer sofistikert og voksen ut.

Men det var ikke bare fargen «Twilight»-stjerne hadde endret, Hun hadde også klipt håret, og viste stolt fram en rufsete bob - som rammer inn hennes ungdommelige ansikt.

Stewart så svært sexy ut i en sort, og metallisk, kort kjole. Den sexy kjolen hadde asymmetrisk form, en stil som er svært aktuell akkurat nå. Som vanlig hadde hun tung øyensminke.

Les også:Stjel stilen: Kristen Stewart

Har mye makt
Samtidig med Stewarts endrede stil, er det blitt kjent at hun og «Twilight»-medspiller, Robert Pattinson, debuterer på Forbes maktliste. Pattinson er ranket som nummer femti, mens Stewart har kapret 66-plassen.

Det ryktes at Stewart og Pattinson har et forhold også utenfor skjermen, men ingen har bekreftet eller avkreftet ryktene. De to vant iallefall, for andre året på rad, prisen for beste filmkyss under MTV Movie Awards, og feiret seieren med et kyss idet de mottok prisen.

Les hele saken:Kyss meg da, Kristen!

Norgespremiere
Kristen har de siste ukene vært svært opptatt med å promotere den tredje filmen, «Eclipse», i den populære «Twilight»-sagaen. Eclipse, har norgespremiere natt til onsdag.

SJEKK FORVANDLINGEN HER:

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre