Gå til sidens hovedinnhold

Stjel stilen: Kristen Stewart

Denne jenta er det verdt å følge med på.

(SIDE2): Hun er best kjent for sin rolle i Twilight-sagaen, men den unge skuespilleren blir nå lagt merke til også utenfor filmlerrete.

Se bildekarusell med Twilight-skuespilleren nederst i saken!

Den talentfulle 20-åringen ble nemlig tidligere i år kåret til Årets Kvinne under magasinet «Elles» årlige stilutdeling. Til tross for at motemagasinet gir henne den prestisjefylte prisen, er Stewart selv ikke spesielt opptatt av mote.

- Kjolen min er fra Pucci. Jeg har blitt programmert til å huske det for i kveld. Det er derfor jeg velger ett-ords designere. Jakken er fra 1012 av Nicole, og skoene er fra Bally, sa hun til Elle tidligere i år.

Preget av oppveksten
Foruten «Twilight»-filmene har Stewart blant annet «Panic Room», «Adventureland» og «Jumper» på listen over filmer hun har medvirket i. Hennes far, John Stewart, jobbet selv innen underholdningsbransjen og har blant annet vært TV-produsent for den amerikanske kanalen Fox.

Stewart ble født og oppvokst i Los Angeles, og dette preger nok stilen hennes en hel del.

Man kan ikke si at Stewart har en gjennomført, god stil. Men hun har sine øyeblikk hvor hun virkelig stråler på den røde løperen, og Side2 mener hun er en ung kvinne som det kan være verdt å følge med på i fremtiden.

Kjærester?
Det ryktes at Stewart dater sin medspiller i Twilight, Robert Pattinson, men dette skal visstnok ikke være bekreftet. De har i alle fall, to år på rad, vunnet prisen for beste filmkyss under MTV Movie Awards. Da de i år entret scenen for å ta i mot prisen, kysset de to hverandre, og det var til stor glede for publikum i salen, og sikkert også de som fulgte showet på TV.

Les hele saken:Kyss meg da, Kristen!

Uansett om de er et par på privaten eller ikke, så er de ialle fallbegge nå aktuelle med den tredje filmen i Twilight-serien, «Eclipse», som kommer på norske kinoer i slutten av juni.

Les også
Stjel stilen: Zoe Kravitz
Stjel stilen: Erin Wasson
Stjel stilen: Olivia Palermo
Stjel stilen: Helena Christensen
Stjel stilen: Whitney Port
Smink deg som Charlize Theron
Stjel stilen: Kate Bosworth

Rocka mini
Stewart og hennes medspillere har i det siste reist rundt i Europa for å promotere den populære filmen.

«Twilight»-skuespilleren blir til stadighet observert i korte kjoler, spesielt på den røde løperen. Dette er jo en stil som både er trendy, og kler unge jenter som Stewart. Tross sin unge alder, velger hun ofte plagg med sofistikerte materialer, men holder som ofte snittet ungt og trendy.

Skal man prøver å definere stilen hennes, kan man si at den er rocka, og ungdommelig sexy, med et snev av sofistikert glamour.

Sort
Det er liten tvil om at sort er en av favorittfargene til den vakre skuespilleren, men det stopper henne ikke fra å velge mer fargerike kreasjoner av og til.

Fremhever øynene
Håret har Stewart som oftest løst, eller satt opp i en stram hestehale. Begge frisyrene kler henne godt, og det er liten tvil om at den unge skuespilleren får stylinghjelp.

Når hun sminker seg, er det øynene hun fremhever, og hun dukker ofte opp med tung øyesminke, men holder heldigvis resten av looken naturlig.

HER SER DU FLERE BILDER AV STEWART:

3446 (Foto: Getty Images/Allover Press)

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken