(SIDE2): Asymmetriske kjoler har lenge vært en trend, men nå fremheves den bare skulderen enda mer. Nå skal nemlig en arm dekkes til, og den andre være bar - og kjendisene har allerede kastet seg på den enarmede moten.

Se bildekarusell av kjendiser i asymmetriske kjoler nederst i saken!

Kjolen er spesielt populær når kjendisene skal sole seg i blitzglansen på den røde løperen, og det er lett å forstå hvorfor. Kler du deg i en slik kjole, får du umiddelbart en sexy look ved at du viser litt hud, men ikke for mye.

Sexy
«Twilight»-skuespilleren Kristen Stewart har virkelig falt for den enarmede moten, og kledde seg i sånn type kjole ved to anledninger på èn uke.

Først dukket hun opp i en hvit sak fra Elie Saab. Noen dager senere valgte hun en sort og sexy variant fra Herve Leger, og viste samtidig fram sin nye mer sofistikerte frisyre.

Ved begge anledninger stilte hun på den røde løperen for å promotere den siste «Twilight»-filmen.

Les hele saken: Sjekk Kristens forvandling!

(artikkelen fortsetter under bildet)

Koordinert
Kardashian-søstrene er store fans av asymmetri-trenden. Både Kim og Kourtney dukket opp med korte kjoler med en arm da de deltok på en fest i regi av «Vegas» magazine.

Kim hadde valgt en hvit kjole med røffe detaljer, men myknet opp antrekket ved å kle seg i pumps i pudderfarge. Hun bar også en veske i samme puddernyanse.

Søsteren hadde valgt en sort sak med trendy skulderpute-detalj, og så stilsvarende sexy ut med oppsatt hår.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Variasjoner
En av årsakene til at så mange kjendiser velger den asymmetriske moten er dens sexy snitt. Og selv om den enarmede trenden nå virkelig begynner å slå rot, er fortsatt standardutgaven av de asymmetriske kjolene populære.

Kate Moss hadde på seg en sexy, sort kjole med bar skulder da hun besøkte Mari Testinos private utstillingslansering, «Kate Who?», denne uken. Nesten alt den vakre modellentar på seg blir en trend, så det er bare å studere antrekket godt.

Det finnes dog mange varianter av den asymmetriske kjolen, og man trenger ikke nødvendigvis gå for den sexy looken. Dakota Fanning så svært så uskyldig og feminin ut i en pudderfarget kjole med bar skulder da hun overvar premieren på den nye «Twilight»-filmen i Los Angeles.

Eva Mendes på sin side gikk for en glamlook da hun solte seg i blitzglansen på den røde løperen før «MTV Movie Awards»-utdelingen i forrige måned. Ved å bære gullfargede sko og acesoarer, understreker hun det glamoørse antrekket.

(se bildekarusell under bildet)

SE FLERE BILDER AV KJENDISER I ASSYMETRISKE KJOLER HER:

3470 (Alle foto: Getty Images/Allover)