Gå til sidens hovedinnhold

Kristenopprør løftet syndene

De kraftige protestene gav De sju dødssyndene et realt seerløft.

Opprøret blant de kristne førte til seerløft for De sju dødssyndene.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Nesten ti prosent flere seere samlet seg foran skjermen for å følge Kristopher Schaus ferd mot helvete.

Opprørshjelp
Mens 458.000 seere fulgte premieren på TV 2-programmet De sju dødssyndene. Var det helt nøyaktig en halv million som så på program nummer to torsdag kveld. Det var nesten halvparten av alle tv-seere som så på tv i tidsrommet programmet gikk.

- Dette er fantastiske tall, og det dette viser er at flere nysgjerrige har kommet til. Det har trolig skjedd på grunn av debatten som har vært. Vanlig pleier det jo å falle etter første program, men her går det motsatt. Det bekrefter for oss at programmet er interessant, intelligent og godt laget program som favner bredere enn vi hadde trodd, sier informasjonsmedarbeider i TV 2, Alex Iversen til NA24 Propaganda.

Iversen ønsker ikke å si at det er kristenopprøret som har ført til de økte seertallene.

- Jeg tror ikke den reaksjonen har skadet for oppmerksomheten rundt programmet.

Kristenstøtte
Responsen ble seerne har vært massive. Ifølge sentralbordet i TV 2 er det nå en jevn strøm av telefoner, etter premieren ga kanalen opp å telle henvendelsene. Og ikke alle henvendelsene om programmet er negative.

- Den siste uken mottatt rundt 250 e-poster og en tredjedel av dem som er kommet etter at programmet er vist er støtteerklæringer til programmet. Også fra kristne mennesker som støtter programmet vårt, sier Iversen.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis