Gå til sidens hovedinnhold

Norges mest sexy mann

Side2s lesere var aldri i tvil.

(SIDE2): Håndball-EM er godt i gang, og for første gang tok Norges menn seg videre til mellomspillet med full pott. Og det er ikke bare på håndballbanen Kristian Kjelling opplever suksess, han er tydeligvis også meget populær utenfor banen.

Dagen EM ble kastet i gang ba vi dere lesere om å stemme på hvem som er Norges mest sexy av de 16 som er med i Gunnar Pettersens tropp. Og stemme gjorde dere, så til gangs!

Hele 4277 stemmer er så langt avgitt, og Kristian Kjelling vinner med klar margin. Av de over 4000 stemmene var det faktisk 27 prosent av Side2s lesere som mente Kjelling fortjente tittelen.

Her kan du lese saken og gi din stemme: Hvem er mest sexy?

Det er kanskje ikke så rart Kjelling er mest populær, ettersom han er en av de norske spillerne (om ikke den), som er mest omtalt i media og i sladderpressen. Han er også ettertraktet fotomodell, og har stilt opp for blant andre Umbro, som er guttas sponsor.

Nederst i artikkelen kan du se bilder av Kjelling

Kjelling er født i 1980, på Grefsen i Oslo. Han er nå proff i Portland San Antonio i Spania, men har tidligere spilt i Ademar Leon, Drammen, Kjelsås og Vestli. Før EM begynte hadde han 94 kamper for Norge, og hadde scoret 332 mål. Han har samboer og barn.

Manne-mann
Andreplassen blir delt, mellom Johnny Jensen og trener Gunnar «GP» Pettersen. Begge får 12 prosent av stemmene.

Johnny Jensen er kanskje lagets mest macho mann, noe leserne ser ut til å like:

Under tittelen «Johnny J» skriver en som kaller seg «Sukk» følgende: «Kommer menn i tøffere form??!».

«Gundi» liker tydeligvis og Johnny: «Håper Johnny Jensen ranger av seg skjorta etter kamp snart! Han er helt rå!»

Mens «Litjja36» ikke er i tvil: «Mer MANN enn Johnny Jensen er ikke å oppdrive på denne planeten!!!! Han er bare så utrolig HERLIG!!!! Håper han får sin medalje nå etter å ha vært med så lenge på laget... Den mannen fortjener GULL!!!!»

På fjerdeplass ligger Drammens-helten Glenn Solberg med 11 prosent, mens Håvard Tvedten inntar femteplassen med sine 10 prosent.

Enig? Diskuter resultatet nederst i saken.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden