Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg var sjenert

Programlederen liker ikke å gå på premierer og innrømmer at han var veldig sjenert som liten.

(SIDE2): Den populære «Skal vi danse»- programlederen har vært i vinden som aldri før det siste halvåret med både «Nissene på låven» «Lille nøtteaften» og TV 2 nøttene nå rett før jul. Man skulle tro at han likte en smule oppmerksomhet.

- I alt det positive med å jobbe med TV, så er det mest negative at det faktisk blir sendt på TV. Jeg føler meg ikke som noen kjendis og er ikke noe glad i å bli gjenkjent, sier han i et intervju med Se og Hør. Han innrømmer også at han var meget sjenert som liten gutt.

- Jeg var lenge ganske beskjeden, og selv om jeg senere ble med på noen skolerevyer var det aldri noe ønske eller målsetting om å havne på TV, sier han.

Men nå blir han gjenkjent av både presse og pizzabud. Når pizzabudet kommer på døra og drar kjensel på ham avfeier han det ofte med følgende frase:

«Nei da, jeg er bare en som ligner»

Ødegård har fått smake pressens interesse på både godt og vondt. Da han for halvannen måned siden avsluttet forholdet til samboeren Henriette Edøy (26) visste pressen det bare fem dager etterpå.

Les saken: Danse-Kristian singel igjen

- Det var skremmende kort tid, for det var ganske få som visste om det. Men det er kanskje litt av ulempen ved å være på TV innimellom, sier han til kjendisbladet.

Nå innrømmer han at det går greit å være singel, men at det er hyggelig å være to.