Gå til sidens hovedinnhold

- Hun er Valens nye kjæreste

Kristian Valen har funnet tonen med tidligere Frøken Norge-deltaker.

(SIDE2:) - Carina er vel det snilleste mennesket jeg har truffet, og hun finner kjøleskapet selv. Jeg fatter ikke hvor all den maten og alt snopet hun propper i seg blir av, sier Kristian Valen og ler overfor Se og Hør.

Komikeren (36) bekrefter ikke selv sitt angivelige nye forhold, men innrømmer å ha hatt besøk av Carina Reiersen (24) i sitt hjem i Los Angeles.

24-åringen er fra Stavanger, har tidligere vært modell og Frøken Norge-deltaker.

- Glad for alt
Se og Hør har snakket med flere personer som har sett de to sammen den siste tiden i USA.

- Kristian og Carina har kjent hverandre en stund, men det var først da Kristian fikk besøk av Carina i Los Angeles at de begge forsto at det var mer enn vennskap, sier en venn av Valen.

Selv svarer komikeren og TV-kjendisen dette om kjærlighetslivet:

- Jeg er bare glad for alt som skjer rundt meg, og man får tid til det man vil. Men det trengs en person med stort hjerte for å kunne holde ut med en slik tulling og arbeidsnarkoman som meg.

Valen har de siste årene gjort stor suksess med sitt show «Raskere enn sitt eget beste». I sommer har han stått på scenen med «Alle skal få», som er en kavalkade med høydepunkter fra hans karriere. I disse dager driver han også med musikk og har nylig relansert singelen «Still Here».

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken