(SIDE2): Komikeren avsluttet fjoråret med «Valens frokost-TV» på TVNorge. Et show som de fleste kritikere tok sånn halvveis imot, men som etter hvert fikk solid fotfeste.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Parodiene på figurer som Nils Gunnar Lie, Bjørn Kjos og Eivind Reiten har gått som en farsott sammen med kommentarer som «Det er fint, det», «Slik ungdommen liker» og «Hei hei».

Side2 møtte Kristian Valen før programmet hadde premiere i fjor høst.

Les mer om det her: - Leit om noen blir støtt

Les også: Bli med Valen på bakrommet

I februarutgaven av magasinet FHM er Valen også intervjuet. Her snakker han blant annet om et stunt han gjorde etter et veddemål med en journalist i Bergensavisen . Da gikk han på gaten og delte ut nakenbilder av seg selv for å se om de havnet i media etterpå. Noe de ikke gjorde. Han sier videre at han var rimelig full på overleveringstidspunktet.

Du har en tendens til å gjøre merkelige ting i fylla, eller hva? Spør FHMs journalist på bakgrunn av dette.

- En gang endte jeg opp på en klubb i San Fransisco. Jeg og en venninne spurte en taxisjåfør om han kunne kjøre oss til en klubb hvor det var litt action. Dette viste seg å være en klubb hvor folk var åpenlyst glade i hverandre, for å si det sånn. Vi syntes det var litt for lite action, så da hoppa vi opp på podiet og viste at vi var glade i hverandre, vi også. Det var lettere absurd, det hele. Og da det nærma seg stengetid, ble vi prikka på ryggen av den ene vakta som sa at stedet stengte snart, så vi måtte gjøre oss ferdige...

Så dere hadde dere på scenen? Når var dette?

- Hehe, det kan jeg ikke si, for da røper jeg hvem det er. Men det var etter OL på Lillehammer i alle fall, sier Kristian Valen til FHM.

Du kan lese hele intervjuet med Kristian Valen i FHMs februarutgave som er i butikkhyllene nå.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Mer om sex
FHM har en kultur for å få profilerte personer til å snakke åpenhjertig om sex. I august i fjor tok Aune Sand en Rune Rudberg og fortalte i et intervju med magasinet at han kanskje hadde hatt sex med rundt 600 damer.

Les mer om det her: - Har hatt rundt 600 damer

Populær forsidepike
I FHM som er i salg nå er også «71º nord»-deltakeren Lene Hansen (27) avbildet på en rekke lettkledde bilder.

Mer om det kan du lese her:
Fra villmarken til herremagasin

En rekke av våre lesere kommenterte dette bildet, og sjefredaktør i FHM, Martin Thronsen, svarte selv på disse kommentarene for Side2.

Les den saken her: Klar Photoshop-miss?