(SIDE2): Da Kristin Gjelsvik, bedre kjent som Styleconnection, og Dennis Poppe dro på en måneds ferie til California, var det ingen av dem som hadde forutsett at de skulle vende hjem igjen med en ring på fingeren.

- Det hele skjedde så utrolig fort, og avgjørelsen ble bare tatt på et blunk, sier Kristin til Side2.

Skulle være tull

Forhistorien er ganske så enkel. Kristin og Dennis hadde takket ja til å delta i et tv-program kalt «Det beste vorspielet», og i den anledning hadde paret dratt til Las Vegas for å hygge seg.

Da Dennis foreslo at de bare kunne gifte seg for moro skyld, var det første Kristin tenkte at dette måtte bli god tv.

- Jeg hadde fått litt å drikke, og jeg var vel egentlig overbevist om det hele ikke var så veldig seriøst. Jeg så bare for meg at vi skulle lage skikkelig god underholdning, sier Kristin.

Overraskelsen var derfor stor da paret oppdaget at bryllupet i kapellet, med selveste Petter Pilgaard som ringbærer og vitne, var helt gyldig i USA, og at de ved hjelp av å oversende noen papirer kunne få det registrert her i Norge også. Det vil imidlertid ikke Kristin ha noe av.

Vil ha stort bryllup

- Dette var jo et sånn bryllup jeg absolutt ikke ville ha. Jeg er jo en kontrollfreak, og elsker å planlegge ting. Jeg vil ha et bryllup hvor jeg kan planlegge fargene på bordsettingen ned til minste detalj, samle alle jeg er glad i, og ha masse morsomme taler, sier hun.

Dennis slipper dermed ikke unna med et Las Vegas-bryllup, selv om Kristin forteller at han prøvde å komme unna.

- Med en gang vi var ferdige sa han at han var glad for at det ble så billig, og at vi slapp å bruke så mye penger på det. Da fortalte jeg at det kunne han bare glemme. Nå får han fri på ordentlig, og så får vi gifte oss på ordentlig vis, med både venner og familie.

Vil ikke ha gratulasjoner

Da Kristin og Dennis gikk ut igjen av kapellet var det ingen av dem som innså at de virkelig hadde giftet seg. De hadde kjøpt noen billige ringer i kapellet, sagt noen ord, og gått ut igjen.

De eneste Kristin ringte for å fortelle hva som hadde skjedd, var foreldrene sine. Vennene og søsknene fant det først ut da det kom i pressen.

- Jeg ringte mamma for å fortelle at dette bare var et stunt som var gjort på moro skyld, og de absolutt skulle få et ordentlig bryllup senere. Hun tok det med en god latter, men det var en del venner som fikk sjokk da de leste om det i avisene, sier Kristin.

Nå er imidlertid hele omgangskretsen godt kjent med hva som har skjedd, og alle er enige om at det er en god historie.

- Det er jo Dennis jeg vil gifte meg med når alt kommer til alt likevel. Det slo meg når jeg sto ved alteret og sa ordene til ham... dette kommer til å skje en gang senere, bare helt på ordentlig, avslutter Kristin.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=OF30MgF54p9IwlXcGK16TWognj8D1tvx4znalKKlhcwGgG50Y3z0WsF7L_qrzV22r_l34tSHkNsHbMa5-4b1gp0sb9uCWQ6T&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);