Gå til sidens hovedinnhold

- Om du slår en stuntmann i hue, blir han glad

Kristofer Hivju om slåsscenene i «Game of Thrones».

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=avoEN31XVDh4MubeOHwZ6WPsGrHEcipkzyh7wl4ikchFCkPd2cql2GbX4V1o4TL8JPM8vlZVGuU8kuUtkQKhsjH1Zl4GioAaK9EoOq3pTzt9CdD9pxpF1TTOUEonjlQ-idZWVjUKdxM&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Kristofer Hivju fortalte i fjor høst at må slippe løs villmannen løs når han spiller Thormund Giantsbane i «Game of Thrones».

Og rollen i den populære og myteomspunnede TV-serien blir større for hver sesong som går. Snart er han tilbake i den femte sesongen.

Skavlan

I kveld, fredag, gjester han Fredrik Skavlan, blant annet for å snakke om rollen. Og Hivju beretter at han er glad i å slåss – kanskje nesten en forutsetning for den fysisk krevende rollen.

- Hvem liker ikke det? Flirer han.

Samtidig forteller han at det er stor forskjell å slåss mot en stuntmann og mot en skuespiller. Stuntmenn er litt mer «mottakelige», for å si det sånn.

- De elsker det

- Om du slår en stuntmann i hue, blir han glad. De elsker det. Når du har med en skuespiller å gjøre, kommer følelse og prestasjon og vilje inn i bildet, sier han.

Kristofer Hivju er et velkjent navn både her hjemme og hos amerikanske TV- og filmskapere om dagen. Han opplevde også at hans siste film «Turist» ble nominert til Golden Globe. Den kom også på kortlisten til Oscar for beste fremmedspråklige film, men nådde ikke opp.

Vi møtte Hivju og snakket machomenn, engstelige menn og myke menn i forbindelse med «Turist».

- Vil kvinner ha en kriger som forsvarer seg eller en som støvsuger? Spurte han.

Liker du Game of Thrones og andre TV-serier. Lik Side2 på Facebook og få mer av dette.

HTML EMBED