Gå til sidens hovedinnhold

Denne jenta gjør det dummeste man kan gjøre i en dyrehage

Nå går videoklippet verden rundt på nettet.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=KsAhVws_TAulfKAwZKJ6DlKj_wLo4k_ieEb6uM8ICICJvlwUicmJqBYVXENp_B69e3siU_9BuEFJear5Zib0izMn7kymunKX7vg2E7hwm5pSuSa31BRdpBzCo989Hmq8OWvPeWJ8oPQ&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Det siste døgnet har flere utenlandske medier plukket opp en videosnutt som viser hvordan en jente besøker krokodillene i en mexicansk dyrehage.

Brunetten vil nemlig komme enda litt nærmere innpå den ene krokodillen som ligger i skyggen, men det spørs om ikke krypdyret syntes det ble litt for påtrengende med den uinviterte gjesten.

Til tross for at jenta blir advart flere ganger av kompisen sin, så tar hun seg inn til krokodillens «hjem» - og det får konsekvenser.

I begynnelsen kan det se ut som at krokodillen ikke bryr seg om jenta og ligger helt stille når hun nærmer seg, men når gjesten forsøker å ta på krokodillen vender den seg brått mot henne med et glefs.

Jenta mister balansen og faller bakover, og dette kunne endt mye verre enn slik det gjorde denne gang, skriver The Sun.

Så får vi bare håpe at jenta fikk seg en skikkelig lærepenge og at videoklippet viser hvorfor du alltid skal respektere reglene i en dyrehage.

Kommentarer til denne saken