(SIDE2): Lørdag er dagen når Victoria endelig får sin store kjærlighet til ektemann. I juli fyller hun 33 år, men før det har hun og den kommende prins Daniel (36) flyttet inn i deres nye bolig, Haga Slott. Det tippes blant svenske medier at en familieforøkelse vil finne sted i løpet av et års tid...

Se de vakre bildene av Victoria under!

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Ble kronprinsesse
Victoria Ingrid Alice Désirée ble født på Drottningholm slott 14. juli 1977 - som prinsesse.

Da lillebror Carl Philip kom til verden to år etter, var han kronprins i ni måneder før loven om tronarvinger ble endret. Victoria ble dermed kronprinsesse. Når hun blir dronning, blir hun Sveriges fjerde i rekken - etter Margaret I (regjeringsperiode 1375 -1412), Cristina (regjeringsperiode 1632 - 1654) og Ulrika Eleonora (regjeringsperiode 1718- 1720).

Artikkelen fortsetter under bildene

3401

Victoria fikk også en lillesøster etter fem år, Madeleine. Kronprinsessen har alltid hatt en stort ansvar, større enn sine søsken, og som storesøstre flest har hun også tatt hånd om sine søsken. Madde har slitt den siste tiden, og da har Victoria, selv oppi alt bryllupsforberedelsene vært en støtte for henne.

Les også:Victorias viktige jentepakt

Spiseforstyrrelser
Victoria ble skrevet inn på kommunal barneskole og ungdomsskole, og gikk deretter på Enskilda gymnas hvor hun gikk ut i 1996. Etter store problemer med spiseforstyrrelser, reiste Victoria utenlands. Hun studerte ett år i Frankrike, og reiste deretter til USA og eliteuniversitetet Yale, hvor hun fikk fred og ro, og kom seg på beina igjen.

I ettertid har den svenske kronprinsessen vært åpen om både det og det at hun sliter med dysleksi - noe hun roses for i både inn- og utland.

Endelig
Når hun gifter seg på lørdag har hun vært med mannen i sitt i liv i ni år. De ble kjent da hun trengte en personlig trener, og Daniel stilte opp på sitt eget treningsstudio. Det utviklet seg et sterkt vennskapsbånd, men etter ett års tid ba Victoria ham ut.

De holdt forholdet hemmelig i et halvt år - så var det gjort. Resten er historie som nå skrives ved at en helt vanlig, svensk pojke blir prins lørdag 19. juni.

Side2 er til stede - så følg med for oppdateringer i tre dager til ende!

Les mer på vår kongeblogg!

Mer fra vårt reporterteam i Stockholm:
Det bruden ønsker minst
Rett fra fest til båttur
Vi tester kongelige bobler
- Skandalene har skylden
For en kjole, Mette-Marit!
De dropper bryllupet
Lader opp med bryllupsmimring
Mette-Marit reiste inkognito