Gå til sidens hovedinnhold

Se så skjeggete!

Dette har aldri skjedd før i den spanske kongefamilien.

(SIDE2): Den spanske kronprinsen Felipé (41) og hans pappa kong Juan Carlos (71) har nytt late dager i solen på Mallorca, og har i ferieukene like gjerne latt skjegget få gro. Felipé har fått antydning til litt sølvgrått noen steder, mens kongen selv naturlig nok har sølvfarget skjegg...

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Følger trenden?
Det er første gang Felipé har hatt helskjegg - i alle år har kronprinsen foretrukket å være glattbart og konservativ i looken. Kanskje er det kronprinsesse Letizia (36) som har sagt at hun vil se sin mann litt mer rufsete?

Både gamle og nyere bilder viser at verken kronprinsen eller kongen aldri har pleid å ha skjeggvekst - så vi tipper på enten at det er et resultat veddemål eller etter konenes ønske. Om ikke annet kan det hende de følger Hollywoodtrenden - der skjegg og en litt mer macholook er helt in igjen.

Ifølge det spanske ukebladet Hola kommenterte både Letizia og dronning Sofía (70) humoristisk sine respektive menns skjeggvekst under den første offisielle anledningen etter sommerferien. Og begge to likte det de så.

Hele den spanske kongefamilien har kost seg på slottet Marivent ved Palma de Mallorca på den spanske ferieøya, der de tradisjonelt har sin sommerferie.

Liker skjegget
Kronprins Haakon (36) har hatt skjegg en stund, noe også den norske kronprinsessen setter stor pris på.

Under deres besøk i Mexico tidligere i år var det snakk om at kronprinsen måtte ta skjegget på grunn av sikkerhetsregler om bord på en oljeplattform. Men da satte Mette-Marit foten ned, og kronprinsen fikk skjeggdispensasjon.

Kommentarer til denne saken