Gå til sidens hovedinnhold

Iskald snølek med kronprinsbarna

Det danske kronprinsparet er på vinterferie. Se de nye familiebildene her!

(SIDE2): Kronprins Frederik (43) og kronprinsesse Mary (40) har tatt med seg sine fire små til Verbier i Sveits på vinterferie. Den offisielle vinterfotograferingen ble riktignok en svært kjølig affære i den vakre alpebyen som viste seg fra sin beste side i helgen.

Se bilder nederst i saken!

Første gang
Solen glitret på den isblå himmelen mens kronprinsbarna lekte i snøen - gradestokken viste hele 18 minusgrader, men det stoppet dem ikke fra herjing i snøen. Prins Christian (6), prinsesse Isabella (4) og ettåringene Vincent og Josephine var selvsagt godt kledt for anledningen, og de to eldste koste seg veldig i skibakken. Det er første gang de to minste er med på tur til vinterland.

Mary og Frederik og barna skal ha vært avslappet og i godt humør da de møtte pressen til den årlige vinterfotograferingen. Paret er som kjent glad i ski og tar gjerne en tur til alpene hvert år for å nyte en ukes tid sammen med barna.

Feirer 40-årsdag
Mary fylte 40 år forrige søndag, og feiret dagen med privat fest på Amalienborg slott der blant annet kronprinsesse Mette-Marit (38) og kronprins Haakon (38) var gjester. Men det sies at årets vinterferie er en forlengelse av fødselsdagen.

Mary og Frederik har reist sammen med en del vennepar og Marys søster Jane til den sveitsiske alpebyen. Mary har ikke ønsket å ha en stor markering, fordi hun ikke ville ta bort oppmerksomhet fra dronning Margrethes jubileumsfeiring av 40 år på tronen.

4913

Reklame

Opptil 50 prosent på turbukser hos Anton Sport

Kommentarer til denne saken