Gå til sidens hovedinnhold

Kosestund med pappa

Kronprinsfamilien nyter sommerdagene på hytta - se de nye bildene!

(SIDE2): I dag, 20. juli, fyller kronprins Haakon 37 år. Og i tradisjon tro inviteres pressen til fotografering av kronprinsfamilien.

Denne gangen var det Vogts Villa på Dvergsøya som er stedet - der slapper familien av hele sommeren.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Milly er med
Også hunden Milly Kakao er med på familiebildene, den rufsete hunden er blitt stor - men er fortsatt like leken. Prinsesse Ingrid Alexandra (6) passet på at hunden ikke løp av sted, og holdt godt tak i båndet.

Prinsessen er godt vant med pressen - hun har hatt flere offisielle oppdrag det siste året, ikke minst den store oppgaven som brudepike for gudmor kronprinsesse Victoria (33) i juni. Så 6-åringen smilte og så rett i kameraet - hun vet hvordan hun skal gjøre det nå. Det var også tydelig under hele Sverige-oppholdet - den lille prinsessen begynner å forstå at hun har en litt annen rolle enn andre seksåringer.

Fortsatt er prins Sverre Magnus (4 1/2) en anelse skeptisk til fotografene, og satt for det meste på pappas arm både på trappa foran den kritthvite villaen og foran porten der et par av bildene ble tatt.

Den eneste som manglet var Marius Borg Høiby. 13-åringen tilbringer nok akkurat denne sommerferieuken med pappa Morten Borg.

Kronprinsesse Mette-Marit (36) kom nettopp hjem fra Wien, der hun har oppholdt seg siden fredag i forbindelse med den 18. internasjonale aidskonferansen som avholdes der denne uken. Hun rakk hjem til ektemannens bursdag, og hun og Ingrid Alexandra matchet hverandre fint i helt hvite kjoler i anledning sommerfotograferingen.

Rolig feiring
Bursdagen er offisiell flaggdag her i landet, men blir ikke feiret på noen annen måte - slik Victoria på sin side blir feiret i Sverige.

Haakon får nok både sang, kake og pakker av familien sin, og kongeparet, prinsessefamilien og kanskje også noen venner kommer nok på besøk på den store dagen. Hoffet opplyser at feiringen er privat.

Kommentarer til denne saken