Gå til sidens hovedinnhold

Sjarmtroll på seiltur

Det spanske kronprinsparet gjør som de norske og tilbringer sommeren på vannet.

(SIDE2): Regatta og yacht står i høysete når den spanske kongefamilien skal kose seg om sommeren. På lik linje med det norske kronprinsparet og kongeparet liker de spanske å være på vannet om sommeren - enten i yacht, skip og om bord i seilbåt.

Les også: Slik cruiser de kongelige

Se bilder nederst i saken!

Ferietid
Kronprinsesse Letizia (35) og kronprins Felipe (41) av Spania nyter feriedagene i tradisjon tro med yachten Somni utenfor Mallorca. Kongefamilien har også villaen Marivent som ligger ved Palma de Mallorca på den solfylte sommerøya.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Skjønne prinsesser
Særlige småprinsessene Leonor (2) og Sofía (15 md.) koser seg veldig med ferietid sammen med foreldrene og besteforeldrene, og var selvsagt bedårende yndige da sommerbilder av familien ble knipset om bord i yachten. Matchende hvite kjoler med røde broderier må til når stolte foreldre viser fram sine skjønne prinsesser.

Det blir nok uten tvil to moteriktige småjenter etter hvert, Side2 hyllet mamma Letizia for hennes fantastiske motesans tidligere i sommer.

Les hele saken her: Den nye moteprinsessen

Regatta
Kong Juan Carlos (70) og kronprins Felipe var begge med på den å seile «Kongens regatta» som tiltrekker seg flere av verdens eliteseilere. Juan Carlos har som kong Harald (71) alltid vært en ivrig seiler, og den spanske kongen var blant annet med i OL-seilasen i München i 1972.

Hvilke plassering den spanske kongefamilien fikk under seilasen er ukjent, men de hadde iallfall en stor heiagjeng med dronning Sofia, kronprinsesse Letizia og småprinsessene som fulgte spent med fra yachten.

Les også: Seiler som en konge

560

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

I dag: Knalltilbud på populære turbukser

Kommentarer til denne saken