Gå til sidens hovedinnhold

Kronprinsessen i Vogue

Høygravid Mary viser magen i tysk motemagasin.

(SIDE2): Kronprinsesse Mary (38) går i fotsporene til skjønnheter som Claudia Schiffer og Miranda Kerr.

Iført en fotsid kjole i gull og med en hånd på den struttende magen poserer Mary med ektemannen, kronprins Frederik (41), og dere felles barn i en fotoserie for den tyske utgaven av motemagasinet Vogue.

Bildene skal ha blitt foreviget for omtrent to uker siden.

Glamorøst og smakfullt
Ifølge den australske avisen Sydney Morning Herald har Vogue signert en avtale med den danske kronprinsfamilien som sikrer at bildene ikke blir gitt til andre medier før etter tre måneder.

Ett av bildene har tyske Vogue derimot publisert på sine hjemmesider, og av dette fotografiet kommer det tydelig fram at det er snakk om en svært glamorøs og smakfull fotoserie Vogue-leserne har i vente.

Bildene er tatt av Marys svoger, Marc Hom, og skal også inneholde bilder av kronprinsparets imponerende kunstsamling. I fotoserien bærer kronpirnsessen er rekke ulike antrekk, alle designet av den tyske designduoen Talbot Runhof. Det var også Talbot Runhof som kreerte kronprinsessen bryllupstiara i 2004.

Dette er derimot ikke første gang Mary poserer for Vogue. I november 2004 stilte hun nemlig på forsiden av den australske utgaven av magasinet, men dette er derimot første gang hun lar seg avbilde høygravid.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Snart fødsel
Ifølge det danske slottet er kronprinsessens termin satt til midten av januar.

Mange spekulerer derimot i om Mary vil gå inn i fødsel før denne tid, blant annet fordi legen som skal ta imot de kongelige tvillingene har uttalt at tvillinger ofte ankommer to uker for tidlig. Det ryktes også at Mary mandag morgen legges inn på Rigshospitalet i København, slik at fødselen kan settes i gang.

Det var også ved Rigshospitalet i København Mary fødte sine to første barn, prins Christian (4) og prinsesse Isabella (3).

Jul i nytt hjem
Julehøytiden har kronprinsparet tilbrakt i sitt nye hjem i Frederik VIII's Palace i Amalienborg.

Her flyttet paret inn i midten av desember. Renoveringen av paleet startet allerede i 2004, men på grunn av at de har møtt på en del uforutsette ting på veien har innflyttingsutsettelsene vært mange.

Den kongelige familiens nye hjem er på hele 4500 kvadratmeter, og det skal ha kostet over 230 millioner kroner å renovere.

Kommentarer til denne saken