Gå til sidens hovedinnhold

Mette-Marit og Mary i samme blondekjole

Velger seg miljøvennlig kjole fra H&M.

(SIDE2): Blondekjolen fra H&Ms Conscious Exclusive Collection har blitt en kongelig hit siden den nådde butikken rett etter påsken.

Liker det samme
Både kronprinsesse Mette-Marit (39) og kronprinsesse Mary (40) har valgt seg den til offisielle oppdrag den siste tiden. De to gode venninnene har litt lik smak, i alle fall når det gjelder tilbehør. Men det er ikke så ofte vi ser dem i lik kjole, men det skjedde altså denne måneden.

Mary brukte kjolen fra kleskjedens grønne og eksklusive festkolleksjon i en middag med det finske presidentparet på Amalienborg i begynnelsen av april, mens Mette-Marit tok kjolen i bruk tirsdag kveld da hun overvar utdelingen av Coops miljøpris på Nationaltheatret.

Rocka vs. elegant
Mette-Marit valgte svart til den kremhvite blondekjolen - det eneste fargesprakende var den berømte «The Knot»-clutchen fra Bottega Veneta. Svart blazer, svarte lakkstøvletter og svært strømpebukse rocket opp kjolen.

Mary på sin side gikk for en litt mer elegant vri, helt lyse stilletter og en liten beige clutch var hennes tilbehør i tillegg til lange øredobber. Men en middag med et statsbesøk er langt mer formelt enn en prisudeling.

En hit
Blondekjolen var en stor hit blant fashionistaene da Side2 var tilstede under lanseringen tidligere denne måneden. Den er bohemsk i utrykket samtidig som den er både elegant og sofistikert - og minner aldri så lite om Kate Moss sin brudekjole.

De to kronprinsessene har de siste årene interessert seg for bærekraftig mote, og det er nettopp det denne kolleksjonen handler om. Den hvite blondekjolen koster 2999 kroner og hele kolleksjonen er laget i økologiske og bærekraftige materialer.

Akkurat disse klærne ble lansert for seg fordi det handler om rød løper-antrekk.

SE BILDER AV KOLLEKSJONEN HER:

5482

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken