(SIDE2): I en vidunderlig kjole signert den norske designeren Iselin Engan, vant Mette-Marit (36) festen på Operaen onsdag kveld.

Kronprinsesse Mette-Marit har allerede vakt oppsikt på diverse blogger - som skryter av kjolevalget.

Se flere bilder nederst i saken!

Digger norsk design
Kronprinsessen fronter norsk design og er høy beskytter for Norsk Designråd, så det er ingen overraskelse at hun ofte stiller opp i kjoler og antrekk fra norske designere.

Gårsdagens kjole med volanger og sjatteringer i delikate lillatoner falt Mette-Marit for da hun overvar Iselin Engans motevisning under Oslo Fashion Week for tre år siden.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Kjendisfavoritt
Kjolene vakte oppsikt, og kolleksjonen ble en snakkis i motemiljøet. Designeren ble raskt en kjendisfavoritt, og kjolene hennes ble ofte sett på røde løperen.

Vendela Kirsebom brukte også nettopp den samme kjolen i en reklamejobb for en juveler i Oslo.

Iselin Engan (30) ble kjent i programmet «Designspirene», hvor hun fikk en tredjeplass. Hun ble kjent for sine kjolekreasjoner - og har siden laget kjoler til både kronprinsessen og en rekke andre kjente norske kvinner.

Tirsdag stilte Mette-Marit i sin nye favorittfarge - les mer her: Flott i fuksia!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Ballett
Mette-Marit ankom Operaen sammen med kronprins Haakon (36) og kongeparet.

Prinsesse Märtha Louise (38) og Ari Behn (37) var også på Operaen hvor det ble arrangert en ballettoppsetning i forbindelse med dronning Beatrix (72) statsbesøk.

Prinsesse Ragnhild, fru Ferner, var også til stede på kulturarrangementet.

I dag avsluttes statsbesøket med besøk i Bergen hvor det står mange ting på programmet - blant annet byvandring, konsert på Troldhaugen og lunsj på Fløien.

Les også:Hjertelig gjensyn for gamle venner

3335