(SIDE2): Kronprinsesse Mette-Marit (34) fronter kampanjen med spørsmålet: «Ville du invitert meg hjem om jeg var hiv-positiv?». Plakaten lanseres i forbindelse med den internasjonale aids-konferansen som starter i Mexico til uken, skriver Aftenposten torsdag.

Les mer her: Mette-Marit styrker AIDS-arbeid

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Reiser ikke
Kronprinsessen har deltatt på FNs fellesprogram for bekjempelse av hiv/aids tidligere, og ble da også spesialutsending for programmet UNAIDS. Men hun skal ikke til Mexico opplyser kommunikasjonsrådgiver ved Slottet, Sven Gj. Gjeruldsen, til avisen.

Kronprinsesse Mette-Marit har tidligere vært i Malawi, Nicaragua og i Toronto på aids-konferanser og for å støtte arbeidet med bekjempelse av hiv og aids.

Tidligere i år var kronprinsparet på en UNAIDS-konferanse i San Fransisco sammen med unge ledere fra hele verden, men da Side2 spurte rundt om folk visste hvem de norske tronarvingene er var det heller få som visste det.

Les saken her: Hvem er Haakon og Mette-Marit?

Har ferie
Mette-Marit, kronprins Haakon og barna er på ferie på Flatholmen utenfor Risør der de nyter late dager på sin nye hytte. I forrige uke ble det sluppet bilder av kronprinsparet på hytta i forbindelse med 35-årsdagen til Haakon.

Les saken og se bilder her: Lagde kanelboller til pappa

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!