Gå til sidens hovedinnhold

Fra sexy nagler til ballerinasko

Kronprinsessen viste en variert garderobe i Indonesia.

(JAKARTA/SIDE2): Kronprinsesse Mette-Marit (39) gikk fra sexy fottøy til supersøte ballerinasko under sitt offisielle besøk til Indonesia tidligere denne uken.

Rått på føttene
De syltynne stilettene med nagler på rosa skinnreimer er fra Valentino - en av kronprinsessens absolutte designerfavoritter. Akkurat disse har vi ikke sett kronprinsessen i så mange ganger tidligere, men hun brukte dem blant annet i USA i fjor.

Nagleskoene ble brukt til åpningen av Innovasjon Norges nye kontorer i Jakarta tirsdag, til et strikket gullfarget skjørt og hvit topp.

Hvitt har vært en stor gjennomgangsfarge på hele turen. Til det varme sommerværet var kronprinsessens lysere garderobe pakket med. Hvitt er en av Mette-Marit yndlingsfarger, den er enkel å style med fargerike jakker eller sjal.

- De siste sesongene har helhvite antrekk vært helt riktig, og Mette Marit er med på trendene. Mette-Marit er glad i hvitt, og dette er en farge som kler henne, spesielt når stilen er så ren og enkel som her. Hun er klassisk, og kler seg som en prinsesse burde. Samtidig kan man se på valg av tilbehør at hun har en god forståelse for stil og mote, uttalte Side2s moteansvarlige, Ida Klokk, om kronprinsessens garderobevalg.

En hel del av antrekkene har vi sett Mette-Marit i før, noe hun understreker er en helt naturlig del av hennes liv som alle andres. Også denne gangen var det viktig for henne å ta i bruk den relativt store garderoben hun besitter.

- Gjenbruk har vært viktig for meg siden jeg begynte som kronprinsesse og er noe som har vært viktig for meg i alle år. Det er klart det er et fokus man er nødt til å ha som alle andre mennesker, å bruke ting om igjen, uttalte kronprinsessen under Indonesia-besøket.

Ballerina
Da kronprinsparet besøkte det 1200 år gamle tempelet Borobudur i Yogyakarta ble høye hæler byttet ut med litt mer fornuftig fottøy. Haakon og Mette-Marit skulle ta seg til toppen av tempelet hadde de skiftet på vei fra pressekonferansen.

De søte metalliske pudderrosa ballerinaskoene fra Chloé ble brukt til gåturen, sammen med en kremhvit rysjekjole i chiffon og lysrosa blazer over.

Les mer fra Indonesia:

Kommentarer til denne saken