(SIDE2): Kronprinsesse Mette-Marit (37) er en liten tur i Milano før hun startet på BI førstkommende mandag.

Se bilder fra moteuken nederst i saken!

I middag
I helgen ble hun knipset da hun reiste fra restauranten «Il Bistrot» i motebyen. Der hadde hun spist sammen med til moteredaktøren for italienske Vogue, Franca Sozzani, og modell og TV-personlighet Afef Jnifen (46) var til stede på middagen.

Mette-Marit har kjent motebyens mektige søstre Carla og Franca Sozzani i flere år, og sistnevnte har tidligere uttalt at hun synes Mette-Marit er en ekte førstedame og ikke spiller en rolle.

- Når Mette-Marit er i et rom, så ser du henne. Hun utstråler modernitet og er rollemodell for verdens førstedamer og moderne kvinner av i dag, har Franca Sozzani uttalt til VG.

Francas søster Carla driver konseptbutikken 10 Corso Como i Milano, som nærmest er som en institusjon å regne i den italienske byen. Et populært sted for shopping, men som også har både et galleri, kafé, hotell og restaurant å by på. Konseptbutikken har blitt kalt en av de aller beste butikkene i verden av blant annet The New York Times, og har vært til inspirasjon for lignende butikker i London og Paris. Dert bugner selvsagt også av designbutikker med de aller beste merkene her, og er et yndet shoppested for alle som ønsker seg elegante kjoler, vesker og ikke minst sko.

Mette-Marit kjenner og har møtt begge søstrene en rekke ganger.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Varmt gjensyn på moteuken

Mette-Marit har lenge hatt Milano som en av sine favorittbyer, og reiser ofte hit på shopping og for å besøke venner i motebransjen.

Denne gangen har hun fått med seg den italienske moteuken som er i gang i Milano. Og i helgen overvar hun Puccis motevisning, som den norske designeren Peter Dundas er moteansvarlig for. Der ble kronprinsessen plassert på første rad sammen med Jada Pinkett Smith, og ut fra bildene er det helt åpenbart at det var et hjertelig gjensyn mellom de to som traff hverandre på Nobelpriskonserten i fjor.

Da skrøt Jada av Mette-Marits stil. De to skal også ha kost seg på Nobelnachspielet.

Les mer her:- Kronprinsessen var nydelig

Les også:- Hvor er prinsessen?

Kylie Minogue, Anna Wintour og norske Elle-redaktør, Signy Fardal, var gjester hos Pucci i helgen.

Slottet ønsker ikke å kommentere kronprinsessens besøk i Milano.

- Vi kommenterer aldri kongefamiliens private program, opplyser slottets kommunikasjonssjef, Marianne Hagen, til Side2

3752 ..