Gå til sidens hovedinnhold

Mette-Marit er kjoledronningen

Tok kjolehevn – fra slakt til hyllest i svensk presse.

STOCKHOLM (SIDE2): Det er ingen tvil om hvem som har kapret det meste av oppmerksomheten når det gjelder antrekk her i Stockholm.

Tidligere år har den norske kronprinsessen fått regelrett slakt for sine kjolevalg i svensk presse – men nå har de snudd på flisa og hyller henne for sin vakre kjolestil.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Tar oppmerksomhet
Kronprinsesse Mette-Marit (36) har virkelig vist fram en trendy, men svært glamorøs og leken garderobe.

Under fredagens gallaforestilling strålte kronprinsesse Victoria i sin fabelaktige Elie Saab-kreasjon, men hakk i hæl stilmessig kom Mette-Marit i sin sukkertøyrosa rysjekjole.

I svenske aviser lørdag morgen er det selvsagt store bryllupsbilag om alt som skjer – og den norske kronprinsessen hylles for sin motesans og vakre kjoler.

- Rysjekjoler er så riktig akkurat nå, Mette-Marit ser fantastisk ut, skriver Expressen. Aftonbladet roser henne opp i skyene for samtlige kjolevalg hun har gjort i løpet av disse tre dagene med fest og moro.

Stemningsrapport fra Sverige akkurat nå: Blir det like vakkert?

Rørt
Mette-Marit har den siste tiden sett fantastisk ut på håret, og fredag hadde hun en klassisk, ren 50-talls inspirert look. Myke krøller rammet inn ansiktet, mens håret var satt løst opp.

Les også:Se, så forelsket!

Hun ble, på lik linje med alle de andre kronprinsessene, svært rørt i løpet av gallaforestillingen som var en kjærlighetsfeiring til ære for brudeparet. Kjærlighetssanger og barnekor til slutt gjorde sitt til at tårene satt løst hos de fleste.

Se kjolen fra onsdagens fest: For en kjole, Mette-Marit!

SISTE FRA SVERIGE:
Blir det like vakkert?
Fest - hjem - fest
Se, så forelsket!
Madde hylles
Victoria da og nå
Det bruden ønsker minst
Rett fra fest til båttur
Vi tester kongelige bobler
Mette-Marit reiste inkognito
Lader opp med bryllupsmimring
Sjekk Daniels forandring

3413

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken