Gå til sidens hovedinnhold

Twitret om David Lynch-møte

Stjerneregissør gjorde inntrykk på kronprinsparet.

(SIDE2): David Lynch (64) ble tatt imot i audiens hos kronprinsparet på Slottet tirsdag ettermiddag. Kort tid etter møtet ble bilde av de to sammen med regissøren twitret av paret selv.

Filmelskere
Det er ingen hemmelighet at kronprins Haakon (37) og kronprinsesse Mette-Marit (37) er svært glad i film. Haakon har også nevnt at han gjerne ville jobbet med film og kanskje som regissør hvis han skulle valgt en yrkesvei.

Kronprinsessens favorittfilm er «The Hours» røpet Haakon da han var på filmfestivalen i Haugesund, som han også er høy beskytter for, for et par år siden. Så møtet med en av verdens store regissører kan man anta var velkomment for paret.

Meditasjon
Lynch er i Norge i forbindelse med den norske Maharishi-stiftelsens 50-årsjubileum, skriver Aftenposten.no.

64-åringen har vært opptatt av transcendental meditasjon i årevis, og har igjennom sin stiftelse David Lynch Foundation arbeidet for å forbedre prestasjonene til skoleelever og studenter over hele verden ved hjelp av meditasjon. Stiftelsen bidrar også med stipend til elever som ønsker å lære mer om meditasjonsteknikken og han finansierer også forskning på området.

Regissøren står bak en av verdens mest omtalte TV-serier - «Twin Peaks», men også filmene «Blue Velvet», «Wild at Heart» og «Inland Empire» for å nevne noen.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Kommentarer til denne saken