Gå til sidens hovedinnhold

Hurra for Mette-Marit

I dag fyller kronprinsessen 36 år. Se bilder.

(SIDE2): Gratulerer med dagen, Mette-Marit!

Kronprinsessen feiret dagen på Slottet i helgen - da høsten begynner med spekket program for både henne og kronprinsen fant de ut at feiring på forskudd passet best. Sammen med gode venner og familie skal feiringen ifølge Se og Hør ha startet i tradisjon tro i Slottskapellet med bønn av tidligere Oslo-biskop Gunnar Stålsett.

Se sommerbilder av Mette-Marit nederst i saken!

Kjente på gjestelisten
Det har vært en tradisjon kronprinsessen har holdt siden hun giftet seg med Haakon i 2001. Med tiden har venneflokken og kronprinsparet blitt foreldre, og derfor ble det altså litt av et barneselskap i tillegg til å feire kronprinsessen.

Barna Marius (12) Ingrid Alexandra (5) og Sverre Magnus (3 1/2) var selvsagt med på feiring. Blant gjestene var Bård Tufte Johansen, kulturredaktør i NRK Hege Duckert og Mette-Marits bestevenn Morten Andreassen, ifølge ukebladet.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her

Avslappet sommer
Mette-Marit og Haakon, som for øvrig feiret sin 36 årsdag på hytta på Flatholmen i juli, har hatt en avslappende sommer med hytteturer i Norge.

I forrige uke startet jobben igjen som vanlig, og Mette-Marits første agenda før høsten var åpningen av Hamsunsenteret på Hamarøy. Denne uken skal kronprinsparet til Kristiansand der blant annet åpning av Elkem-fabrikk i byen står på programmet, før Haakon reiser til Haugesund for å overvære åpningen av filmfestivalen.

I begynnelsen av september er det igjen klart for fylkestur, og denne gangen er det Rogaland som skal besøkes. Kongeskipet er fremkomstmiddel.

Selv om den største feiringen er unnagjort, så er det betimelige å tro at barna ikke lar mammas burdag gå upåaktet hen - så litt kake og kos blir det nok på dagen.

2271

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken