Gå til sidens hovedinnhold

Flott i fuksia!

Mette-Marit har falt for ny favorittfarge.

(SIDE2): Kronprinsesse Mette-Marit (36) tok fram en aftenkjole i riktig nydelig fuksia til gallamiddagen i anledning dronning Beatrixs (72) norgesbesøk.

Se bilder fra gallamiddagen nederst i saken!

Knall i rosa
Fuksia er en farge kronprinsessen har falt pladask for den siste tiden.

Både under helgens Eurovision-finale, og på bilder av henne, prinsesse Ingrid Alexandra (6) og Marius Borg Høiby (13) som danset til Madcons låt under massedansen, viser henne i herlig rosa.

I helgen var det riktignok en kortere variant enn den hun hadde på Slottet tirsdag kveld, og tidligere på dagen i danseopptaket svingte hun i en nydelig rosa genser. Også på de offisielle bildene på kronprinsparets hjemmesider stiller Mette-Marit nettopp i rosa gallakjole.

Fargen fuksia, som har fått navnet planten med samme navn, er helt klart en leken og søt farge - som passer utrolig godt på denne tiden av året.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Ari og Märtha på plass
Det nære vennskapet mellom kongehusene i Norge og Nederland var ikke bare tydelig da dronning Beatrix ankom Honnørbryggen tirsdag formiddag.

Kong Harald (73) koste seg helt tydelig under middagen, og snakket også ifølge NTB i talen hvor nære historiske, geografiske og kulturelle bånd de to landene har.

Prinsesse Märtha Louise (38) og Ari Behn (37) var også på plass, noe som gjenspeiler det - de to har sjelden representasjonsoppgaver under statsbesøk.

Menyen på Slottet besto av sjøkreps med asparges og kaviarmousseline som forrett, deretter kalv med brissel og vårgrønnsaker før det ble servert ost fra Munkeby og rabarbra fra Bygdø Kongsgård.

Les mer her:Hjertelig gjensyn for gamle venner

I Operaen
I dag skal vil kongeparet og Beatrix først til Oslo Børs der de vil være til stede ved likestillingsseminaret «Labour participation and Gender», deretter videre til Bjørnholt skole, som har gjort seg bemerket med sitt gode arbeid med integrering.

Regjeringen inviterer til offisiell lunsj på Akershus slott, før Kongen og de to dronningene møter representanter for norsk og nederlandsk næringsliv. Dronning Beatrix møter også medlemmer av det nederlandske miljøet i Norge ved et eget arrangement på Oslo rådhus.

I kveld er det arrangement i Operaen.

3329

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken