(Spektrum/SIDE2): Kronprinsessen skal ha hatt et lite uhell tidligere på kvelden og kom derfor ikke til den store åpningen av Nobelpriskonserten torsdag kveld i Oslo Spektrum. I hennes plass kom sønnen Marius Borg Høiby (11) sammen med kronprins Haakon (35).

Les også:Mette-Marit dukket ikke opp

Se video av Mette-Marit som danser under!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Rocket
Marius fikk med seg den svenske popstjernen Robyn, som uten tvil kom i kveldens mest dristige kjole, samt Marit Larsen, The Script, Il Divo og Jason Mraz som ble akkompagnert av a-ha-stjerne Magne Furuholmen. Men Marius reiste etter pausen og da kom endelig kronprinsessen.

Samtlige artister fikk med seg publikum i Spektrum til trampeklapp - men den som virkelig løftet taket og fikk selveste Mette-Marit, Haakon og Nobelprisvinner Martti Ahtisaari med på dansen var selvsagt Supreme-stjernen Diana Ross (64).

Se bilder fra utdelingen nederst i saken!

(Artikkelen fortsetter under videovinduet)

HTML EMBED
video_embed(11916,1);

Glitret
Diana, som avsluttet Nobelfesten, sang medley av noen av hennes aller største hits og da var publikum med.

Diana, som glitret i fotsid kjole med høy splitt - fikk selvsagt alle med på dans og allsang. Sønnene til Diana.,som hun fikk med avdøde Arne Næss jr., var også tilstede på konserten, og de entret scenen og danset sammen med sin superstjernemamma.

Les også:I Norge for å se mamma

Sølvguttene
En av Dianas ønsker for kvelden var å få synge med Sølvguttene - og koret tok da også oppstillingen da hun tok Spektrumscenene. Sølvguttene sang i Diana og Arne Næss sitt bryllup tilbake i 1986.

- Disse gutta, selvsagt ikke akkurat dette korte, men Sølvguttene sang for meg en gang for lenge siden, sier Diana når hun introduserer guttene som ble ledet av Frikk Heide-Steen, sønnen til avdøde Harald Heide-ASteen.

Ikke nervøs
Nobelpriskonserten ble som kjent ledet av superstjernene Scarlett Johansson (24) og sir Michael Caine (75) som selvsagt gjorde en strålende jobb.

Scarlett fortalte til Side2 på pressekonferansen i forkant av festen torsdag at hun ikke hadde forberedet seg til vertinnejobben, men at hun fikk lene seg på Michael.

Les også:Scarlett: - Har redningen klar

Glitrende hæler
Scarlett var redd for å snuble skal hun også ha uttalt - men det gjorde hun altså ikke i sine glitrende høye hæler signert skosjefen Christian Louboutin. Men nervøs var Scarlett ikke - iallfall ikke synlig. Hun og Michael nøt stemningen, og sistnevnte spøkte på sin sedvanlige tørrvitttige måte under hele konserten.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klem og kyss
Nobelprisvinneren hadde klemt Scarlett, noe sir Michael gjorde et så stort nummer ut av at Martti til slutt tok rundt filmstjerne og ga ham en skikkelig bamseklem noe som resulterte i latterbrøl fra publikum.

Jan Thomas (41) sto for stylingen av filmstjernene og Scarlett var svært begeistret for den norske makeupartisten - les også: Elsker Jan Thomas

1290

Les alle sakene om Nobelpriskonserten:

Mette-Marit dukket ikke opp

- Hva har du i øret, Scarlett ?

- Maaaarit, ikke sant?

Scarlett: - Har redningen klar

I Norge for å se mamma

Disse leppene er klare for Norge

Hvisket under utdelingen

Scarlett: Har redningen klar

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!