(Spektrum/SIDE2): Årets Nobelpriskonsert tok regelrett av med et bredt spenn av internasjonale artister.

Se bilder fra konserten nederst i saken!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Diana-diva
Diana Ross avsluttet showet i storstilt divastil som bare er Diana verdi - hun hadde selvsagt to sceneskift i ekstravagante antrekk med glitrende paljetter, boa og chiffon.

Publikum lot seg rive med til de grader da Diana dro en medley av sine største hits, og en av dem som virkelig fikk svingt selv tross sen ankomst var kronprinsesse Mette-Marit (35).

Les også:Hun kom, hun så, hun danset

Les mer her:Mette-Marit dukket ikke opp

Norsk ess
Til Side2 like før showet braket løs torsdag kveld sa Marit Larsen at hun gledet seg veldig til å stå på scenen.

- Jeg er spent på resten av showet og gleder meg til å høre Julieta Venegas og Dierks Bentley, og selvsagt Diana Ross! sier hun til Side2.

Marit entret scene flere ganger og da Nobelpriskonsert-vertinne Scarlett Johansson skulle introdusere Marit sammnelignet hun henne med Norges årstider.

- Hun er hot, men cool, lo Scarlett til Marit.

Sir Michael Caine (75) hadde tydelige sans for Marit og småpratet og blunket til artisten da showet gikk mot slutten. Marit selv storkoste seg og sang med til Diana Ross´ sin store avslutningslåt.

Glade i Caine
For kjendisene som hadde møtte fram var sir Michael Caine og Diana Ross et stort høydepunkt for mange. Carl I. Hagen og kona Eli gledet seg veldig til å se verten.

- Jeg husker jo Michael da han var fersk og 60-tallet, så dette blir veldig bra, sier en kraftig forkjølet Hagen til Side2 før showet startet. For Eli var «The Supremes» med Diana Ross i spissen et av de største bandene på den tiden og hun så veldig fram til å se Diana som virkelig fikk løftet taket i Spektrum med sine låter.

Scarlett-favoritt
Kulturminister Trond Giske hadde funnet veien til Spektrum og for ham var det Scarlett Johansson (24) som fristet mer enn Caine.

- Ja, det blir vel ikke feil å si det. Får ikke håpe hun blir lost in translation, lo han til Side2.

Konserten var uten tvil stjernespekket i år som tidligere år. Mektige folk innen finansverdenen, politikere, kjente fra teater-, film- og mediebransjen var tilstede for å feire årets vinner av Nobels fredspris. Se bildene fra festen her:

1290

Les alle sakene om Nobelpriskonserten:

Hun kom, hun så, hun danset

Mette-Marit dukket ikke opp

- Hva har du i øret, Scarlett ?

- Maaaarit, ikke sant?

Scarlett: - Har redningen klar

I Norge for å se mamma

Disse leppene er klare for Norge

Hvisket under utdelingen

Scarlett: Har redningen klar

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!