STOCKHOLM(SIDE2): I lys grå aftenkjole i nydelig, florlett silke var Mette-Marit et syn der hun spankulerte ned landgangen fra kongeskipet.

Se bilder nederst i saken!

Fantastisk kjole
En litt vinglete bro gjorde kronprinsessen på høye hæler en smule usikker, men hun kom allikevel grasiøst i land. Den grå kjolen falt nydelig på kronprinsessen - og fargen matchet hennes farger helt perfekt. Med en liten blomst på den høyre skulderen, var det også noe søtt og feminint ved den elegante aftenkjolen.

Les Side2s bryllupsblogg: Bill mrk singel konge (27)

Vesken, også den i lysgrå, var dekt av masse fjær - en skikkelig kul festveske med andre ord. En hyllest til stylisten for Mette-Marits hår den siste tiden - de myke krøllene er veldig kledelig og svært passende til et slikt antrekk.

Kronprins Haakon (36) kom i svart dress med stram hvit skjorte og svart sløyfe - helt klar for fest og matchet galant sin kone.

Les Gunnar Stavrums kommentar:Kongehuset opium for folket

Reiste alene
Kronprinsessen reiste inkognito til Stockholm, og på 1. klasse på samme tog som Side2. Hun reiste lett - det vil si kun en håndveske, så alt hun trengte til tre dager med fest var allerede om bord på kongeskipet som la til havn i Stockholm klokken 18 torsdag ettermiddag.

Ari er med
Ari Behn (37) og prinsesse Märtha Louise (38) er svært nære venner av kronprinsesse Victoria (32) og Daniel Westling (36), og selvsagt gjester til festlighetene.

Märtha hadde valgt en hvit kjole med fargerike paljetter på, og oppsatt, voluminøst hår for anledningen - mens Ari matchet svogeren Haakon i dressveien.

Rett før de to parene reiste av sted, ble det båret ut en stor firkantet gave i hvitt og gullfarget papir - til brudeparet.

Ville ikke gi slipp
Prinsesse Ingrid Alexandra (6) ville helst ikke slippe mamma, og løp ut på dekk for å ta en siste farvel for kvelden, før hun og kronprins Haakon, pluss prinsesse Märtha Louise og Ari Behn reiste av sted til Drottningholm - om lag en halv time unna.

Se det søte øyeblikket: - Nattakos, mamma!

3405

Side2 er på plass i Stockholm alle dagene under bryllupsfestlighetene - følg oss på Side2.no og på kongebloggen!