Gå til sidens hovedinnhold

På hemmelig shopping?

Mette-Marit gjør som Victoria, og reiser på shopping i utlandet.

(SIDE2): Kanskje var det med tanke på en ny garderobe til danskedronningens kommende 70-årsfeiringen og kronprinsessebryllupet i juni at Mette-Marit (36) reiste til Milano i forrige uke.

Se og Hør avslørte denne uken at kronprinsessen dro til den italienske motebyen i forrige uke, dagen etter det ble klart at hun avlyste turen til Qatar og De forente arabiske emiratene i midten av april.

Kronprinsesse Victoria (32) stakk av gårde til Paris for et par uker siden - mest sannsynlig for å handle klær og tilbehør til festlighetene før den store dagen 19. juni.

Les også:På hemmelig shopping i Paris

Favorittby?
Mette-Marit har vært i Milano en rekke ganger de siste årene, og det er gjerne shopping som står på menyen når hun gjester byen. Besøk hos designere som Alberta Ferretti, Valentino og Prada er selvsagte stopp - det samme er en tur innom Puccis sjefsdesigner, norske Peter Dundas.

Prada er en stor favoritt når det kommer til vesker - hun skal ha vesker til en verdi av 200.000 kroner. Men også kåper og kjoler fra den eksentriske italienske designeren står høyt i kurs hos Mette-Marit. De klassiske, stramme snittene er kjent for mikset med til tider lekne detaljer er det ikke så rart at Prada faller i smak.

Se bilder av Mette-Marit med Prada nederst i saken!

Eksklusive haute couture kjoler, sko og tilbehør blir gjerne handlet inn i en av byene som regnes som et motemekka. At Milano er en av 36-åringens favorittbyer er det vel liten tvil om.

Ute og løp
Se og Hørs hoffreporter, Kjell Arne Totland, skriver i tirsdagens utgave at Mette-Marit har blitt sett løpende i Milanos gater mange ganger tidligere.

Hun er nå i gang med et treningsprogram for å bli bedre i nakken. Prolapsen slo kraftig ut tidligere i år, og gjorde sitt til at Mette-Marit ble sykemeldt i noen uker, og har redusert vårprogrammet sitt betraktelig.

Les også:Trener seg frisk i Italia

Studier
I påsken er det studier som står på programmet, i første del av i det minste. Kronprins Haakon tar med seg barna til Prinsehytta i Sikkilsdalen, før han møter Mette-Marit på hytta i Uvdal under helligdagene.

Les mer her:Slik blir den kongelige påsken

3064

Kommentarer til denne saken