Gå til sidens hovedinnhold

Se Mette-Marits private bilder

Tid til litt pauser under fylkesturen.

BRATTVÅG (SIDE2): Årets fylkestur tok en litt annen vending da Jansløkka skole ble tatt ut i streik tidligere denne uken. Da ble prinsesse Ingrid Alexandra (8) og prins Sverre Magnus (6) med på turen med foreldrene sine.

Tvitret båtbilder
Det er kongeskipet Norge som er bosted under fylkesturen i Møre og Romsdal - og kronprinsparet har til nå seilt fra Geiranger til Hareid, Runde og Brattvåg, og reiser så videre mot Molde fredag kveld.

Men i løpet av gårsdagens fem timer lange overfart fra Geiranger til Hareid tok kronprins Haakon (38) og kronprinsesse Mette-Marit (38) med seg lilleprinsen ut på sjøen for en båttur.

Kronprinsessen la bildet av sin yngste sønn på Twitter - av at seksåringen fikk lov til å kjøre båten. Det er ikke fritt for at det er en stolt lyslugg som tok grep om motoren mens pappa passet på. Mette-Marit tvitrer for tiden på engelsk og skrev følgende om bildet av lilleprinsen: Now we are doing some serious boating. #Norway

Fikk god farge
Det var tydelige at trekløveret nøt det fantastiske sommerværet - kronprinsen hadde fått litt ekstra farge da de ankom Hareid havn torsdag kveld.

Mette-Marit ville heller ikke være dårligere enn Sverre Magnus, og tok over styringen av den lille gummibåten etter ham.

Torsdag morgen fikk prinsesse Ingrid Alexandra sin fylkesturdebut, og ble med foreldrene til folkefest i Fosnavåg i Herøy kommune. Her hadde et par tusen møtt fram for å ta dem imot, og fikk altså en liten bonusgjest på kjøpet. Prinsessen var litt sky og småtrøtt fra morgenen av, men det var tydelig at hun synes det var spennende med både gullskatten kronprinsparet fikk i gave fra Rundeskatten og med båttur i kvinneskipet Embla.

Les alt fra fylkesturen:

Side2 er med på fylkesturen - så følg med for daglige oppdateringer og bilder!

Reklame

Siste sjanse i kveld: Halv pris på alt fra Comfyballs

Kommentarer til denne saken