Gå til sidens hovedinnhold

Se Mette-Marits hjemmevideo

Ber om engasjement sammen med barna.

(SIDE2): Med smil, kos og litt grimaser er med i hjemmevideoen kronprinsfamilien har lagt ut på deres profil på Facebook.

Tema for Davos
Under tema «Involve» er videoen laget - der kronprinsparet ber om engasjement i Young Global Leaders i forbindelse med Verdens økonomiske forum i Davos.

Kronprinsessen skriver selv på profilen:

Involve! Dette er filmen vi laget om noe vi synes er viktig. Håper du også vil lage en lignende film. Da kan du legge den ut på YouTube og sende linken til facebook@slottet.no. Du kan også sende bilder til denne mailen.

Et utvalg av det som kommer inn vil vi legge ut her på vår facebookside.

Videoen starter med at kronprinsesse Mette-Marit (36) viser fram ark etter ark som til slutt danner «We believe in young people». Alle barna dukker opp i tur og orden, og til slutt også kronprinsen.

Se hele videoen på Facebook!

Engasjement
Kronprinsen skal til World Economic Forum i Davos i slutten av måneden.

Der han er med på et prosjekt som heter Global Redesign Initiativ - som i korte trekk handler om å finne konkrete løsninger på de store utfordringene i verden.

Kronprinsparet ber altså på sin Facebook-siden om engasjement og innspill til den saken, som kronprins Haakon (36) kan ta med seg videre.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Unge i Davos
Slottets informasjonssjef, Marianne Hagen, forteller til Side2 at ideen kom i forbindelse med Haakons engasjement i Young Global Leaders, som han har vært medlem av siden etableringen i 2005. Dette nettverket består av ledere under 40 år og er de unges stemme inn i Verdens økonomiske forum.

I 2009 har arbeidet i gruppen av unge ledere fokusert på å gi innspill til Global Redesign Initiative. Prosjektet ble lansert for ett år siden, og målet er å komme fram til konkrete løsninger på de store utfordringene verden står overfor.

Kilde: Kongehuset og Facebook

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken