Gå til sidens hovedinnhold

Tok med barna på festival

Kongebarna storkoste seg med teater. Se bilder!

(SIDE2): Kronprinsesse Mette-Marit (36) tok med seg alle tre barna til åpningen av den 20. Rampelysfestivalen i Oslo som ble holdt på Black Box Teater torsdag kveld.

Stor festival
Prinsesse Ingrid Alexandra (6), prins Sverre Magnus (4) og Marius Borg Høiby (13) fikk se flammeslukere, akrobatikk og skoleforestillingen «Gutten og Stjerna» som åpnet den drøye ukes lange festivalen.

Rampelysfestivalen er Nordens største i sitt slag for barn og ungdom. 300 barn og unge fra til sammen 15 teatergrupper er i aksjon i løpet av festivaluken.

Det var tydelig at alle fire hadde kost seg på festivalen - Mette-Marit twitret følgende etter endt forestilling:

Kpm & tre fornøyde små: Vi har vært på Rampelysfestivalen og sett et nydelig teaterstykke for og med barn. Så mange flinke skuespillere.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Kledd likt
Marius og lillebror Sverre Magnus hadde tatt på seg like jakker - grønngrå tweed med hvit skjorte inni. Lilleprinsen så riktig veslevoksen ut og smilte til fotografene, mens Marius passet på begge søsknene.

Ingrid Alexandra, som også var med under åpningen av Oslo Domkirke sist søndag, hadde en søt rosa sløyfe i håret som matchet lilla kjole og hvit strikkejakke.

3187

Kommentarer til denne saken