Gå til sidens hovedinnhold

På hemmelig besøk i Afghanistan

Fra nyttårsfest til soldatbesøk.

(SIDE2): Rett etter nyttår sto et hemmelig besøk på agendaen for det svenske kronprinsesseparet.

I helgen reiste Daniel Westling (35) og kronprinsesse Victoria (32) på visitt til Afghanistan der de besøkte soldater i Camp Northern Lights i Mazar-e-Sharif.

Ønske
- Jeg ønsker dere lykke til med arbeidet og håper virkelig dere kommer til å gjøre en forskjell for menneskene i Afghanistan, sa kronprinsessen ifølge Svensk Damtidning.

Victoria fortalte at hun lenge hadde hatt en ønske om å besøke troppene der nede, skriver det svenske forsvaret på sine hjemmesider.

Kanskje ble hun inspirert av sin nære venn, kronprins Haakon (36), som besøkte de norske troppene i det krigsherjede landet i høst?

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Lekte med barna
Daniel og Victoria feiret ikke jul sammen, men reiste på skiferie i romjulen. Der tok kronprinsessen en prat med den svenske avisen Aftonbladet og da røpet hun det svenskene venter på.

Hun og Daniel ønsker seg selvsagt barn, og forhåpentlig kommer det en liten prins eller prinsesse til neste år.

- Jeg har alltid ønsket meg barn, fortalte Victoria åpenhjertig.

Den svenske kronprinsessen ga nemlig blaffen i pappa kongens befalinger om at kommentarer og intervjuer skal begrenes til en minimum.

Bilder publisert på bloggen til Aftonbladets hoffreporter, Jenny Alexandersson, viser tydelig at Victoria ikke legger noe imellom når hun snakker om barneønsket.

Den svenske kronprinsessen leker med flere barn i skibakken og nyter åpenbart hver øyeblikk av det.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Feiret i skiparadis
Paret feiret det nye året med fest sammen med venner i det svenske vintersportsstedet Storlien, som ligger kort vei fra Trondheim.

Victoria uttalte også at feiringen av det nye året ville bli det beste noen gang - ikke så rart kanskje, med tanke på at et bryllup er kort vei unna.

Kommentarer til denne saken