Gå til sidens hovedinnhold

Rørt av pappas ord

Victoria og Daniel på nasjonaldagen.

(SIDE2): Kronprinesse Victoria (32) ble rørt over pappa kungens varme ord til henne og Daniel Westling (36) på Sveriges nasjonaldag 6. juni. Han skrøt av datterens forlovede og sin kommende svigersønn.

- Som forelder føler dronningen og jeg en overveldende glede og varme i denne stund, sa kongen under talen han holdt på Skansen i Stockholm.

Følg Side2s kongeblogg her!

Personlig
Kong Carl Gustaf overrasket den svenske pressen ved å være personlig i talen sin, og ifølge Aftonbladet ble brudeparet rørt over hans ord.

- Det holder bare å betrakte dem en liten stund for å se at hun og forloveden virker, ja, svært glade og lykkelige over denne beslutninge, sa Carl Gustaf.

Kongen ble avbrutt av applaus fra de mange tusen publikummerne som overvar den årlige begivenheten.

Det var Daniels første gang i det offisielle følget på nasjonaldagen, og han satt ved Victorias side i den åpne kortejsen fra slottet til Skansen.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Madde borte
Kongeparet, prins Carl Phillip (31) og kronprinsesseparet var alle til stede på Skansen, men prinsesse Madeleine (27) var ikke med. Det er første gang prinsessen ikke er tilstede under feiringen av den svenske nasjonaldagen.

Madeleine er forstatt i USA, og skal etter planen ikke vise offentlig før bryllupet til søsteren 19. juni.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken