Gå til sidens hovedinnhold

Sammenlignes med Mette-Marit

Kronprinsesse Victorias kjæreste Daniel Westling ble med i kongelig bursdag. Av svenske hoffreportere sammenlignes han med den norske kronprinsessen.

(SIDE2): De er ikke forlovet og bryllup vil hun ikke snakke om. Men i helgen tok kronprinsesse Victoria (30) tok med seg Daniel Westling (34) til den danske kronprinsens store bursdagsfest. Det er et klart tegn på at de to går med giftetanker, skriver svenske Aftonbladet.

Godkjent
Ifølge avisen er deltakelsen i bryllupet et klart tegn på at Daniel er godkjent som ektemann for den svenske kronprinsessen. De to har vært et par i seks år og i fjor flyttet paret sammen.

Men Aftonbladet hoffekspert, Catarina Hurtig, blir han sammenlignet med kronprinsesse Mette-Marit (34).

- Mette-Marit ses på som Daniels like. Begge to er vanlige «Svenssons». For henne har det tatt lang tid å bli elsket av folket. Det kommer nok til å bli tøft for Daniel også, sier Hurtig til avisen.

Hun mener bursdagsfesten er et bra sted å komme inn i kretsen av unge europeiske kongelige. Hurtig ser en stor forskjell på Daniel nå og på den mannen han var i dårlige kamuflasjebukser og caps da han møtte kronprinsessen for seks år siden. Derfor tror hun også det er lurt at bryllup, som ble spådd skulle finne sted i fjor, har drøyd litt.

Les også: Neste bryllup ut?

40 år
Kronprins Frederik fylte 40 år forrige uke og da hører selvsagt en fest med - men denne gangen var det i privat regi av ham selv og kronprinsesse Mary på Fredensborg Slott.

Les mer her: Feirer 40 år med turboprinsen

Det norske kronprinsparet var selvsagte gjester til bursdagsfesten og kom festkledte til slottet lørdag kveld. Kronprinsesse Mette-Marit nøt sommervarmen i en kort hvit sommerkjole med blonder øverst og et bredt belte i livet. Victoria valgte også en kortere kjole til festen, i en krembeige farge med høyt liv. Både kronprins Haakon og Daniel kom i elegante svarte dresser og tversoversløyfe.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Les også: De supersexy kongelige

Ikke offisielt
Så lenge det ikke er en offisielt kongelige tilstelning eller bryllup, kan kongelige fint ta med seg kjærester til festligheter der blått blod er vertskap. Men det er likevel litt overraskende at kronprinsessen tok med seg Daniel, de er jo ikke engang forlovet. Victoria tok ikke med seg Daniel i det danske kongelige bryllup der prins Joachim og Marie Cavallier giftet seg, men når det er en privat fest er det ikke strenge regler på akkurat det.

Les alt om bryllupet her: Tårevåt Joachim fikk sin Marie

Det danske kongehuset firet imidlertid litt på kravene da Marie Cavallier fikk stå på slottsbalkongen under dronning Margrethes bursdagsfeiring i april.

Les også: Dronningen ga etter for presset

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Side2s underholdningsquiz: Vinn en mobil i dag!

Reklame

Morsdag og valentine: Nå er det tilbud på blomster levert på døra

Kommentarer til denne saken