(SIDE2): Kronnprinsesse Victoria (32) stakk av fra Stockholm i all hemmelighet for å shoppe i Paris. Sammen med sin stylist Tina Törnqvist ble hun allikevel observert mens hun tittet i lukusbutikker i verdens motehovedstad.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Designbrudekjole?
Det er selvsagt stor interesse og nysgjerrighet rundt valget av kjole til bryllupsdagen. Victorias kjole vil bli omtalt og vurdert verden over - så det er klart at dette vekker stor oppmerksomhet.

Dronning Silvia hadde brudekjole signert Christian Dior da hun giftet seg 19. juni 1976. Om Victoria velger en fransk designer er fortsatt uvisst - og Side2 tipper det blir en svenske som får lov å sy hennes drømmekjole.

Den svenske kronprinsessen har selv tidligere uttalt at hun vil ha en designer fra hjemlandet. Av designere som er aktuelle har både Pär Engsheden eller Lars Wallin blitt nevnt. Hvem som til slutt får den ære, er enn så lenge et godt bevart hemmelighet.

Shoppet festklær
Paristuren skal i all hovedsak ha dreid seg om å finne nye klær til det kommende året, og fremfor alt til fester som skal holdes før selve bryllupet.

I timevis vandret Victoria så godt som ubemerket gjennom Paris´ trendy gater, og besøkte på sin vei både Alberta Ferretti, Valentino, Ferragamo og Elie Saab - og undertøysbutikken La Perla, skriver svenske Expressen.

Festlighetene opp mot den store dagen blir ikke få - vennefester, lysning og konserter er bare noe av det som står for tur.

Strammere stil
Stylist Tina Törnqvist, som var den eneste som var med i følget foruten livvakter, er kvinnen som står bak Victorias mer fargerike, strammere, og langt mer glamorøs stil hun har utvist den siste tiden.

Törnqvist har både jobbet som skredder og mønsterdesigner, samt at hun stylet diverse interiørfotograferinger og jobbet med filmkostymer.