(SIDE2): Tallerkener, mugger og kopper - store bilder og små gaver, jo, selvsagt skal det svenske folket og turister få sikre seg suvenirer i det kongelige bryllupsåret.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Bryllupsserie
I forrige måned ble det sluppet et bryllupsservise og lekre portretter av kronprinsesse Victoria (32) og Daniel Westling (36). Servise er i kremhvitt med trykk av kongelige kroner og småblomster i gull. Hele serien er inspirert av et mønster hentet Drottningholms slott.

Alle de offisielle bildene skal brukes på sjokoladeesker, minnebøker, plakater, kaffe, mansjettknapper, postkort og sjokolade for å nevne noe.

Alle tingene er en del av den offisielle bryllupsserien som blir lansert i forbindelse med bryllupet 19. juni.

Et av bildene vekker oppsikt i Sverige - det svarthvite fotografiet av Victoria og Daniel gående over en bro er rett og slett klassisk, sexy og en skikkelig fresh variant til de mer tradisjonelle bildene tatt på det svenske slottet.

Flotte farger
Mange bryllup har et tema, og det svenske har også egne farger og symboler.

Kongeblå, lyseblå, gul, hvit, krem og limegrønt er fargene som er valgt - og de skal symbolisere den svenske sommeren som er i full gang når bryllupet står.

Alle suvenirene får bred distribusjon både i Sverige og utlandet. Inntektene salget av produktene vil gå til kronprinsesseparets bryllupsstiftelse.

Les mer her:Røper detaljer om brudekjolen