(SIDE2): Kronprinsesse Victoria var brudepike for bestevenninnene Caroline Dinkelspiel (32) og Caroline Nilsson (31) da de giftet seg - og trekløveret inngikk en pakt om at de skulle dele på det ansvaret det er å være brudepike.

Men Victoria må følge svensk tradisjon, og velger heller fadderbarna sine til brudesvenner og brudepiker, fremfor sine beste venninner.

- Victoria er utrolig barnekjær, og hun ønsker at seremonien skal være preget av varme og barn. Så det blir nok ikke mer enn én brudepike, sier en venn av den svenske kongefamilien til Aftonbladet.

Det kan bety at en av hennes bestevenninner er i brudefølget 19. juni - og da tippes Caroline Nilsson (tidligere Kreuger) som det heteste kandidaten. De to venninnene har hengt sammen som erteris siden barndommen. Ifølge Aftonbladet er det Caroline som er kronprinsessens aller nærmeste venninne. Victoria er gudmor til hennes datter Isabella Chloé (2).

Les mer her:Victorias viktige jentepakt

Les mer om gjestene:En ekskjæreste kommer...

Viktig støtte
De to jentene, som begge kommer fra svært privilegerte hjem, har støttet hverandre i tykt og tynt. Victoria var der da og trøstet Caroline da hennes pappa døde av kreft. Og da hun senere giftet seg med sin kjære Jesper Nilsson.

Caroline har alltid vært en viktig venninne for Victoria med tanke på forholdet til Daniel. Hun har støttet tronarvingen, og vært på hennes side hele veien. Som den svenske hoffbloggeren skriver for Aftonbladet - hun blir ikke det minste overrasket om kronprinsessen velger nettopp Caroline i sitt brudefølge på den store dagen.

14 gudbarn
Men så blir det da barn som teller, og som skal fylle Storkyrkan med litt liv og røre som jo barn gjør selv under tradisjonsrike vielser. Og det at 32-åringen er barnekjær gjenspeiler seg i hennes mange gudbarn - 14 i alt.

Av hennes kongelige fadderbarn er prinsesse Ingrid Alexandra (6), nederlandske prinsesse Catharina-Amalia (6), danske prins Christian (4), belgiske prinsesse Elónore (2) og greske prins Konstantin-Alexios (11). Ellers er det barn til familiemedlemmer - Léopold Lundén Sommerlath (7), Vivien Sommerlath (15), Giulia Sommerlath (14) og Madeleine von Dincklage (10). Til barna til venninnene: Ian de Geer (8), Chloé Nilsson (2), Willem Dinkelspiel (3), Diana Engsäll (3) og Philippa Persson (2).

Les også:De blir brudepike og brudesvenn

Følg Side2s kongeblogg her!