Gå til sidens hovedinnhold

- Det har vært ekstremt deilig

Lykkelig brudepar reiser videre til hemmelig destinasjon.

(SIDE2): Kronprinsesse Victoria (32) og prins Daniel (36) legger ikke lenger bånd på seg når det kommer til å vise sin kjærlgihet. De to klarer knapt å holde fingrene unna hverandre - i motsetning fra når de bare var forlovet. Da var det verken kyss, klapp eller klem foran pressen.

Paret møtte svenske Aftonbladet på eksotiske Bora Bora - som de nå forlater. Her har late dager i solen blitt tilbragt både på strand og på en stor yacht.

- Det har vært ekstremt deilig å få være her sammen, sier Victoria til den svenske avisen.

Etter hektiske dager i Sverige i forkant av det tre dager lange bryllupet, og paret innrømmer at det er deilig å lade batteriene sammen på øya.

USA neste?
Victoria er hemmelighetsfull når hun får spørsmål om hvor ferden går videre. To uker på en sydhavsøy er drømmeferie de luxe, men som de fleste kongelige på bryllupsreise er det satt opp flere destinasjoner.

- Vi skjønner at du må spørre hvor vi reiser videre. Men det er vår hemmelighet, ler kronprinsessen.

Ifølge Aftonbladet står USA for tur for turtleduene.

Lang ferie
Daniel og Victoria flytter inn på Haga slott i løpet av august, og ifølge kalenderen er det ingen offisielle plikter for paret.

21. august er første dag på kalenderen, da skal den ferske prinsen var med resten av kongefamilien og markere 200-årsjubileet for tronvalget.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Kommentarer til denne saken