Gå til sidens hovedinnhold

- Ville ikke ha Daniel

Kong Carl Gustaf kunne tenkt seg en annen mann for Victoria, hevder dokumentar.

(SIDE2): Kong Carl Gustaf kunne tenkt seg en annen prins enn den som Victoria insisterte på.

- Men vi har alltid levd med forhåpningen og ønsket om at det skulle bli oss to, sier Victoria i dokumentaren, som sendes på SVT mandag, skriver Dagbladet.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden her!

Dokumentarfilmskaperen Olle Hägers forteller i dokumentaren at «Sikkert er det vel at han tenkte seg en annen prins enn den Victoria insisterte på», mens et bilde av Carl Gustaf vises.

Følg Side2s bryllupsblogg her!

Humor
Dokumentaren gir et nærgående innblikk i kjærlighetsforholdet mellom Victoria og Daniel, der de forteller om kjærligheten til hverandre, men der kronprinsesse Victoria også innrømmer at det har tatt lang tid før hun og Daniel kunne få hverandre.

Hele fire år tok det før Daniel fikk lov til å opptre sammen med kronprinsesse Victoria i en offisiell sammenheng.

- Det er mye som er spesielt ved Daniel, i mine øyne så er det en person jeg har det veldig morsomt sammen med. Jeg tror at veldig mange har det veldig morsomt med deg. Jeg elsker Daniels humor, sier hun i dokumentaren.

Også Daniel uttrykker sin kjærlighet i dokumentaren, og sier at det å vinne kronprinsessen er den største gevinsten hittil i hans liv.

- Jeg behøver ikke toppe det.

Neste uke
19. juni gir de to hverandre sitt ja i Storkyrkjan i Stockholm, og hovedstaden står for tiden på hode i bryllupsforberedelser. Det er i den forbindelse dokumentaren «Kronprinsessen og kongeriket» vises på svensk TV.

Sist uke kunne seerne få med seg hvordan Victoria til tider har slitt med både anoreksi og ansvaret ved å være Sveriges tronarving.

Les: - En veldig prestasjonsangst

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken