Gå til sidens hovedinnhold

Tomlene opp fra Mette-Marit

De skandinaviske kronprinsessene var ikke i tvil om hva de synes om brudeparet. Se bilder!

(SIDE2): Kronprinsesse Mette-Marit (36) var raskt ute med å vise hva hun mente om bruden og brudgommen. Hun ga Victoria tomlene opp! Det viste helt tydelig hva hun synes om sin nære venninne.

Kronprinsesse Mary (38) og kronprinsesse Máxima (39) sto ved siden av, og smilte og lo til brudeparet - før det vanket klemmer og hilsener.

Stemningen var ganske enkelt helt konge da brudeparet kom til Stockholm slott etter nesten en time i kortesje og sjalupp. Der ble brudeparet tatt imot på rojalt vis av kongeparet og alle gjestene.

Les også: - Jeg vil takke dere for min prins

Følg bryllupet LIVE

Trøtt prinsesse
Mette-Marit var svært stolt av sin lille datter, prinsesse Ingrid Alexandra (6) var som kjent brudepike under vielsen. 6-åringen fikk en god klem og kyss på kinnet av mamma etterpå . Men etter en så lang dag som hun hadde hatt klarte hun ikke la være å vise hvor trøtt hun var...

Så ble det nok hjem og i seng for Ingrid Alexandra, mens de 600 gjestene reiste av sted til slottet for feiring ut i de sene nattetimer

Les mer her: En trøtt, liten prinsesse

Stolt mor
Det er selvsagt kongelig tradisjon å gå i land ved Logårdskaien, og gå gjennom hagen og opp til den store balkongen. Dronning Silvia var først ute med klemmen, og ville nesten ikke gi slipp på sin vakre datter. Hun la ikke skjul på hvor stolt hun var av brudeparet.

Silvia og Carl Gustaf må ha fått en flashback til sin egen bryllupsdag nøyaktig 34 år tidligere - kortesje, diadem og slør var akkurat det samme som da.

Paret er verter for kveldens middag som startet klokken åtte på slottet.

Les alle sakene fra vielsen:
- Jeg vil takke dere for min prins
En trøtt, liten prinsesse
Kysset!
Se den vakre bruden
Ankom i rosa og lyseblått

3418

Kommentarer til denne saken