Gå til sidens hovedinnhold

Madde stjal ikke showet

Fikk beskjed om å holde seg i bakgrunnen.

STOCKHOLM (SIDE2): Da bryllupsdagen opprant lørdag 19. juni var det en rørt lillesøster som så sin storesøster endelig får sin prins. Og det var Victoria som gjaldt - det var hennes dag.

- Dette er den største dagen i vårt liv, til nå, smilte hun var balkongen foran slottet da hun takket folket for sin prins.

Da gråt Madeleine av glede for sin søster.

Les også:- Jeg vil takke dere for min prins

Fryktet Madde-effekten
I dagene fram til bryllupet var prinsesse Madeleine den «alle» ville ha en bit av - og det var knyttet enorm forventning til hvordan hun ville se ut og om hun var lykkelig. Det svenske hoffet skal ha vært bekymret for om hun ville stjele oppmerksomheten fra sin søster - noe det også ble spekulert i på forhånd.

På fredagen kom hun på den røde løperen før gallaforestillingen i Stockholm konserthus i en kjole var som til forveksling lik en bryllupskjole - en eventyrlig kjole som skinte. Fotografer og reportere utenfor la ikke skjul på hva de mente - og publikum utenfor kom med glade tilrop. Alle ønsker det beste for 28-åringen som har hatt en tung tid.

Konklusjonen er utvilsomt at Madde gjorde et strålende comeback - i tre dager til ende.

Les også:Rett fra fest til båttur

Holdt seg i bakgrunnen
Madeleine holdt seg helt klart i bakgrunnen, og blir av svenske eksperter hyllet for sin å ha vist styrke og glede under hele bryllupsfeiringen.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Carl Philip passet på
De to siste månedene etter at prinsesse ble singel, har hun holdt seg i utlandet det meste av tiden. Hun har hatt det svært tøft etter at hun brøt forlovelsen med Jonas Bergström (31).

Men det var ikke mulig å se på henne da hun ankom den første festen onsdag kveld, og heller ikke de påfølgende dagene med lunsjer og festligheter. Carl Philip var ved hennes side hele tiden, og vek ikke fra henne et eneste et øyeblikk når de gikk på den røde løperen. Han var utvilsomt hennes klippe disse dagene - og det var først på selve bryllupsdagen at hun gikk sammen med en annen på den blå matten.

Da var dronning Silvia som voktet over sin yngste datter, mens Carl Philip passet på at brudgommen kom seg inn i kirken og sto ved Daniels side da han ventet på bruden.

Les mer her:Madde hylles

SIDE2 I STOCKHOLM - LES SAKENE:

Stakk i all hemmelighet
Her forlater de Stockholm
Festet til langt på natt
Tomlene opp fra Mette-Marit
- Jeg vil takke dere for min prins
En trøtt, liten prinsesse
Kysset!
Se den vakre bruden
Se kjolene her
Mette-Marit er kjoledronningen
Blir det like vakkert?
Fest - hjem - fest
Se, så forelsket!
Victoria da og nå
Det bruden ønsker minst
Rett fra fest til båttur
For en kjole, Mette-Marit!
Sjekk Daniels forandring
Madde viste seg for første gang