Gå til sidens hovedinnhold

Hevder Mette-Marit er gravid

Svenske Se og Hør ut med babyrykter etter bryllupet.

(SIDE2): Mens svenskene nå venter på at sitt eget kronprinspar kommer med glade babynyheter en gang i løpet av de neste månedene, hevder det svensk ukebladet nå at kronprinsesse Mette-Marit (36) venter barn igjen.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Drakk ikke?
Det er på bakgrunn av angivelige opplysninger om at kronprinsessen ikke drakk alkohol eller kaffe under brullypsfestlighetene i Stockholm for to uker siden, som har ført til ryktene om at et fjerde barn er på vei.

Mette-Marit var utvilsomt i storform under hele oppholdet i Sverige - og ble hyllet for sine nydelige kjolevalg. Etter vielsen viste hun også hva hun mente om Victorias kjole.

Les mer her:Tomlene opp fra Mette-Marit

Ifølge danske bt.dk ønsket ikke det norske hoffet å uttale seg om ryktene.

Vil ha flere?
Mette-Marit har tidligere uttalt at hun ønsker seg mange barn, men om det faktisk blir et fjerde i rekken gjenstår å se. Rykter om kongelige babyer går fra tid til annen i media, og særlig Mette-Marit og kronprinsesse Mary (38) har vært gjenstand for spekulasjoner.

Sist gang det gikk babyrykter om Mette-Marit var i fjor vinter, under et besøk i Mexico. Året før var det et annet svensk ukeblad som hevdet at hun var gravid.

Nok?
Kronprinsparet er for tiden på landstedet Vogts Villa i Kristiansand med barna sine, Marius (13) , Sverre Magnus (4) og Ingrid Alexandra (6).

Sistnevnte var med mamma og pappa til Sverige. Den lille prinsessen hadde et gjevt oppdrag under bryllupet - som brudepike. Det var flere dager med øvelse i kirken i forkant og sikkert også litt lek med sine kongelige venner, prinsesse Catharina-Amalia (6) og prins Christian (4), før de sammen med sju andre gikk foran kronprinsesse Victoria (32) opp kirkegulvet.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis