(SIDE2:) En travel hverdag med mye aktivitet og amming er kjendisenes hemmelighet for å få vekk de ekstra graviditetskiloene.

Se bildekarusell nederst i artikkelen.

La på seg 20 kilo
- Når du får en unge, så går det veldig fort, for du er i aktivitet hele tiden. Jeg la på meg 20 kilo, men det var ikke spesielt vanskelig å komme i form igjen. Kiloene formelig raste av meg etterpå, fortalte Kathrine Sørland til God Kveld Norge få måneder etter fødselen.

Vakre Sørland hadde med seg sønnen Leon på jobb kun 6 uker etter han ble født.

Skuespiller Naomi Watts (41) fortalte at ammingen var med på få vekk babykiloene:

- Det kjennes ut om babyen bare suger kiloene ut av meg når jeg ammer. Og når babyen kommer ut er det selvfølgelig noen kilo som forsvinner der også, sa hun i et intervju med The People.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden


Veier mindre nå enn før
Mens mange sliter av å få av de ekstra kiloene de legger på seg under en graviditet, er det flere kjendismødre som veier mindre enn det de gjorde før de ble gravide.

Linni Meister forteller på bloggen sin at hun veide 48 kilo før hun ble gravid. Etter at hun fødte sønnen Dennis veier hun 46,7 kilo.

Den tidligere glamourmodellen skriver at hun ikke har hatt tid til å starte treningen igjen, men at baby og husarbeid er trening det og. Den siste tiden har Linni også fått dilla på Zumba Fitness som er en dansebasert treningsform. Dansingen gjør den spreke mammaen i sin egen stue mens sønnen sover.

Tori Spelling er en av Hollywood-mødrene som har fått stor oppmerksomhet for sin syltynne figur etter at hun ble mamma.

Mange aviser har spekulert i om Tori har blitt deprimert av mammarollen og dermed utviklet spiseforstyrrelse. Spelling selv påstår at et aktivt liv og høy forbrenning har bidratt til at hun veier mindre enn det hun gjorde før graviditeten.

Høyt tempo
Supermodell og programleder Heidi Klum fødte sitt fjerde barn 9.oktober i fjor. Hun er allerede tilbake i jobb med en ny sesong av «The Project Runaway», og Klum har raskt fått tilbake sin slanke figur som har gjort henne berømt.

Den nydelige firebarnsmoren hevder hun ikke har gått på noen diett eller trent timesvis hver dag, men at kiloene har forsvunnet ved hverdagsaktivitet og turer i parken.

Supermodellen sier at hun foretrekker å gå en tur enn å sette seg ned i sofaen med beina på bordet og dytte innpå potetgull og sjokolade.

2922