Gå til sidens hovedinnhold

Dette sukkertøyet skal fungere som deodorant

Nå kan du spise deg til en bedre kroppslukt.

(SIDE2:) Dette er deodorant-parfymert sukkertøy.

Etterligner hvitløk
I forrige uke ble «Deo Perfume Candy» lansert i Storbritannia, produktet som etter inntak skal gi deg en velduftende kroppslukt. Ifølge Daily Mail hevder produsenten at disse dropsene vil starte en reaksjon som tar duften fra innsiden i kroppen og bringer den ut gjennom porene.

Lukten skal tre i kraft etter noen timer etter du har spist det første sukkertøyet og skal visstnok også vare i timevis. Dropsene inneholder kjemikalier som ikke brytes ned i kroppen, men som i stedet kommer ut gjennom porene på huden.

Produktet er blitt fremstilt ved å etterligne samme egenskap som hvitløk.

- Vi visste vi måtte finne noe som oppførte seg slik som hvitløkslukten som setter seg i huden, bare med en annen duft, sier en tallsmann for produsenten.

Sukkertøyet skal inneholde en parfyrmert olje som fungerer som den aktive ingrediensen, også kjent som geraniol. Forskere i Japan har vist at denne forbindelsen blir utskilt i svette noen timer etter inntak.

Merket luktforskjell
Deodorant-dropsene skal ha lenger holdbarhet enn en vanlig parfyme eller deodorant. I tillegg skal sukkertøyene med vanilje-lukt ha en avslappende virkning på kroppen, står det på hjemmesiden til produktet.

En journalist i den britiske avisen testet ut sukkertøyet og hun merket visstnok en forskjell.

«Etter to dager med inntak av to poser av dropsene, tolv i hver pakke, så merket jeg forandring. Den mest åpenbare forskjellen var i munnen min som hadde en langvarig søtsmak, selv når jeg ikke sugde på dropsene. Og underarmene mine luktet bedre med en slags blomsterlignende duft », skriver hun.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken