Gå til sidens hovedinnhold

Kryss beina - få drømmemannen

Kroppsspråket kan hjelpe deg med å hale inn drømmemannen. Følg våre 6 kroppslige tips.

(SIDE2): Kroppsbevegelser forteller noe om hvordan du har det og hva du vil, og er et ypperlig verktøy når du er på sjekkeren.

Her er Side2 Dates tips til hva du må kunne for å lokke til deg det motsatte kjønn:

Øyekontakt

Se dypt inn i øynene på den du vil ha, og han kommer garantert løpende.

Armene i kryss

Det å legge armene i kryss betyr en av tre ting: Enten vil du at han skal pelle seg vekk, du vil at han skal komme og beskytte deg eller du leder oppmerksomheten til brystene dine. Det er opp til mannen å tolke hva du mener, og siden han ofte tar feil bør du legge ved et smil. Med mindre du ønsker at han tar seg en lang tur til et varmt og øde sted, selvfølgelig.

Bøy deg fremover

Lener du deg fremover viser du at du både er interessert i han og det han sier. Men pass på så du ikke lener deg for langt fremover, du vil vel ikke avsløre alle intensjonene dine med en gang?

Beina i kryss

Legger du beina dine i kryss tolker menn det som en av to ting. Enten er du nervøs, eller så er du klar for han. Alt avhenger av tempoet, gjør du det bare en gang i ny og ne, tror han at du er nervøs. Gjør du det relativt hyppig, og i tillegg kommer borti ham med benet, tolker han det som at du har så lyst på han at du ikke vet hvor du skal gjøre av deg.

Leke med håret

Det å leke med håret tolkes ofte som at du er nervøs, og gjør du det hele tiden bør du finne ut hva som gjør deg så nervøs. Er det fordi han er så kjekk, eller er det et eller annet ved han som skremmer deg?

Væte leppene

Det å føre tungen sakte over leppene er noe av det slemmeste du kan gjøre mot en mann. Han vet at du bare holder han på pinebenken før natten blir glohet.

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer

Kommentarer til denne saken