Gå til sidens hovedinnhold

Kult og nytenkende av Alexander Wang

Den amerikanske moteyndlingen blandet, sporty, preppy og boheme detaljer.

(SIDE2): Alexander Wang viste sin vår/sommer 2016 kolleksjon i New York lørdags kveld. Som alltid er man spent på hva denne innflytelsesrike designeren har å vise. Wang feirer i år sine 10 år som eget merke. Etter å ha hatt sjefsrollen for det franske motehuset Balenciaga, i tillegg til sitt eget, ble det tidligere i sommer klart at har nå kun skal konsentrere seg om sitt eget merke.

Wang var den forrige designeren som hadde det prestisjetunge designsamarbeidet med klesgiganten H&M. Kolleksjonen han skapte for kleskjeden da var helsort, sporty og mest sansynlig litt for avansert for folk flest, men nå det ser ut til at 32-åringen har tatt noen steg videre siden det.

Vår/sommer kolleksjonen som ble vist på catwalken i New York var sporty som kjennetegner Wangs estetikk, men hadde også et hint av en preppy stil blandet med mer boheme detaljer som knyttinger og frynser. Materialene varierte mellom, silke, blonder, denim, netting, skinn og nagler.

Fargene varierte like mye, men med sort som var hovedfarge fikk kolleksjonen den etterlengtede røde tråden. Armygrønne og røde detaljer gav klærne en «edge».

Sjekk den kule og nytenkende kolleksjonen under:

Reklame

Gigantisk pute: Denne gir optimal sovestilling

Kommentarer til denne saken